Pai ca nu nii plac tocilarii. nu poti sa te iei de gusturile omului acum. nu te place si gata, gaseste una care sa te placa.
Pentru ca tocilarii stau foarte mult sa invete si ne le dau atentie iubitelor lor
Tocilarii invata mult, scriu si se imbraca naspa.incearca sa te schimbi daca e vorba de tine.
Nu am mai auzit in viata mea aceasta intrebare formulata asa... poate *De ce nu le plac fetelor tocilarii? * pune mana pe carte
Nu ca nu le plac tocilari sunt cam asa: invata mult, scriu mult si au ochelari si se inbraca cam naspa nu stau cu moda imi fine daca e vorba de tine incearca sa te uiti prin reviste si tine-o cu moda sau uita de tocilarie si fate boss astfel o sa te placa fetele mai mult ca oricand
"Si au ochelari"? My God! Prostia nu are limite pe aici,vad. In filme,da, tocilarii au ochelari, ca sa sublinieze acest fapt producatorii. Dar nu toate persoanele care invata sunt tocilare si nu toate au ochelari. Si am vazut persoane "tocilare" care sunt in pas cu moda si care arata mult mai bine decat 10 persoane care nu invata la un loc. So...