VrRos05: nu le place la fete când le spui: " draga mea"
cine te-a mințit, a făcut-o cu zâmbetul pe față?
Nu poti iubi pe cineva fortat. Si nu toate femeile fac asa. Tu este cam ghinionist nu crezi? Altfel nu îmi explic întrebările pe care le pui. Sorry.
Vezi ca nu toate femeile sunt asa.La unele fete daca le faci complimente faine se inrosesc la fata sau raman stane de piatra.
Pe unele le agati usor cu complimente si cu altele trebuie sa fii mai nesimtit.
Femeile sunt foarte diferite de la persoana la persoana si exista multe tipologii de femei.
Asa ca nu ai cum sa aplici o reteta standard de agatat pentru toate fetele.
Am senzația ca orice faci le pui pe fuga pe bietele fete!
În loc să-ți plângi de mila pe aici mai lasă telefonul și du-te mămică angajează-te strânge ceva bani călătorește cunoaște oamenii noi viziteaza locuri noi, fa ce-ți place trăieșteti viața ca asa numa la sex îți stă gându și nu ai nimic de câștigat o sa te trezești peste 5/6 ani ca nu ai realizat nimic în viață deschide ochii pana mai ai timp și poți sa îndrepți situația asta desigur dacă și vrei sa o îndrepți!
El este deja setat si nu intelege acest lucru.E destul sa arunci o privire la intrebarile din urma.
Nu sunt ghinionist. Pur și simplu abordez foarte rar, dar și când o fac rămân dezamăgit și nu o mai fac.
Dacă voi femeile de la 12 ani pana la 20 vă săturați de sex, nu puteți veni la noi să spuneți că doar la sex ne stă gândul sau că suntem disperați.Voi a-ți fost niște disperate și a-ți uitat, acum vă dați aere de dive, câ voi a-ți fost sfinte.
Noi majoritatea băieților după 18 ani o facem, dacă avem noroc și voi veniți cu replici: "numai la sex vă stă gandul"
Da, numai la sex, dar măcar nouă nu ne-a stat gândul la 12 ani, noi am ieșit la joacă prin cartier sau pe calculator atunci. Că voi fetele vă maturizați mai repede? Aa de asta majoritatea si-o încep la 12 ani. Oricât de mult s-ar maturiza fetele, la varsta aia ar trebui să le preocupe altceva.
Dacă voi femeile de la 12 ani pana la 20 vă săturați de sex, nu puteți veni la noi să spuneți că doar la sex ne stă gândul sau că suntem disperați.Voi a-ți fost niște disperate și a-ți uitat, acum vă dați aere de dive, câ voi a-ți fost sfinte.
Noi majoritatea băieților după 18 ani o facem, dacă avem noroc și voi veniți cu replici: "numai la sex vă stă gandul"
Da, numai la sex, dar măcar nouă nu ne-a stat gândul la 12 ani, noi am ieșit la joacă prin cartier sau pe calculator atunci. Că voi fetele vă maturizați mai repede? Aa de asta majoritatea si-o încep la 12 ani. Oricât de mult s-ar maturiza fetele, la varsta aia sunt mici.
Da, ai dreptate, dar alea care au parte de complimente zilnic, sunt scârbite.
Aa, si răspunsul anterior, nu era pentru tine
Eu ți-am dat un sfat pe care speram să-l accepți dar se pare că tu nu ai sa o faci oricum!
În alta ordine de idei tu fără sa ma cunoști îți dai cu părerea despre viața mea și ma etichetezi fără măcar sa te gândești din păcate pentru tine gândirea asta nu-ți va fi de nici un folos și într-un anumit fel chiar îmi este mila de tine dar și scârbă în același timp! Regret să-ți spun ca in ritmul asta o sa ramai singur toată viața!
Contează și persoana care îți spune acele complimente.
Acum dacă placi pe cineva care nu simte la fel, asta e.
Înseamnă că ai traume nevindecate.
Absenta tatălui, un lucru care provoacă adesea aceste comportamente.
Ca nu ai încredere în tine și ca nu te vezi frumoasa tu, logic ca nu vrei sa auzi asta de la altul ca nu crezi.
Sau dacă auzi prea des, deja este vrăjeală totala.
Nu le jignesc decât spun adevărul, că majoritatea de la 12 ani știu ce e bucuria.
l0rre întreabă: