| VrRos05 a întrebat:

De ce nu le place la fete când le spui: " draga mea"
"ești frumoasă"
"Îmi placi"
"Ești draguță"
"Frumoaso"
În schimb le place:
"Nu-mi place de tine"
"Nu ești pe placul meu"
"Nu ești genul meu"
"Mie îmi plac fetele cu ochi albaștrii,tu nu ai"
"Îmi plac blondele"
"Nu-mi place culoarea pielii tale"
"Nu-mi plac buzele tale,imi plac alea naturale" și lista continuă.
Vă place atât de mult "validarea"... fetelor,
încât vă deranjează când sunteți validate excesiv(ce să mai întelegem?")
și preferați un baiat care nu vă place, decât unul care vă place.Alergati după bărbații care nu vă validează,pentru competiție,pentru că nu vă plac ăia care pică ușor,adică voi vreți să fiți validate de un bărbat care nu vă validează și vreți sa îl faceți sa se îndrăgostească de voi pentru a vă validează,când el nu vă validează?
Concluzie: "alergați după bărbații care nu vă plac, decât după ăia care vă plac",
mă abțin laughing

18 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

VrRos05: nu le place la fete când le spui: " draga mea"

cine te-a mințit, a făcut-o cu zâmbetul pe față?

| simplaexistenta a răspuns:

Nu poti iubi pe cineva fortat. Si nu toate femeile fac asa. Tu este cam ghinionist nu crezi? Altfel nu îmi explic întrebările pe care le pui. Sorry.

| LordCristobal a răspuns:

Vezi ca nu toate femeile sunt asa.La unele fete daca le faci complimente faine se inrosesc la fata sau raman stane de piatra.
Pe unele le agati usor cu complimente si cu altele trebuie sa fii mai nesimtit.
Femeile sunt foarte diferite de la persoana la persoana si exista multe tipologii de femei.
Asa ca nu ai cum sa aplici o reteta standard de agatat pentru toate fetele.

| iulia0514 a răspuns:

Am senzația ca orice faci le pui pe fuga pe bietele fete!
În loc să-ți plângi de mila pe aici mai lasă telefonul și du-te mămică angajează-te strânge ceva bani călătorește cunoaște oamenii noi viziteaza locuri noi, fa ce-ți place trăieșteti viața ca asa numa la sex îți stă gându și nu ai nimic de câștigat o sa te trezești peste 5/6 ani ca nu ai realizat nimic în viață deschide ochii pana mai ai timp și poți sa îndrepți situația asta desigur dacă și vrei sa o îndrepți!

| dullcat a răspuns (pentru LordCristobal):

El este deja setat si nu intelege acest lucru.E destul sa arunci o privire la intrebarile din urma.

| VrRos05 explică (pentru simplaexistenta):

Nu sunt ghinionist. Pur și simplu abordez foarte rar, dar și când o fac rămân dezamăgit și nu o mai fac.

| VrRos05 explică (pentru LordCristobal):

Dacă voi femeile de la 12 ani pana la 20 vă săturați de sex, nu puteți veni la noi să spuneți că doar la sex ne stă gândul sau că suntem disperați.Voi a-ți fost niște disperate și a-ți uitat, acum vă dați aere de dive, câ voi a-ți fost sfinte.
Noi majoritatea băieților după 18 ani o facem, dacă avem noroc și voi veniți cu replici: "numai la sex vă stă gandul"
Da, numai la sex, dar măcar nouă nu ne-a stat gândul la 12 ani, noi am ieșit la joacă prin cartier sau pe calculator atunci. Că voi fetele vă maturizați mai repede? Aa de asta majoritatea si-o încep la 12 ani. Oricât de mult s-ar maturiza fetele, la varsta aia ar trebui să le preocupe altceva.

| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Dacă voi femeile de la 12 ani pana la 20 vă săturați de sex, nu puteți veni la noi să spuneți că doar la sex ne stă gândul sau că suntem disperați.Voi a-ți fost niște disperate și a-ți uitat, acum vă dați aere de dive, câ voi a-ți fost sfinte.
Noi majoritatea băieților după 18 ani o facem, dacă avem noroc și voi veniți cu replici: "numai la sex vă stă gandul"
Da, numai la sex, dar măcar nouă nu ne-a stat gândul la 12 ani, noi am ieșit la joacă prin cartier sau pe calculator atunci. Că voi fetele vă maturizați mai repede? Aa de asta majoritatea si-o încep la 12 ani. Oricât de mult s-ar maturiza fetele, la varsta aia sunt mici.

| VrRos05 explică (pentru LordCristobal):

Da, ai dreptate, dar alea care au parte de complimente zilnic, sunt scârbite.
Aa, si răspunsul anterior, nu era pentru tine laughing

| simplaexistenta a răspuns (pentru VrRos05):

Cam nasol.

| blackann a răspuns:

De unde stii tu ca nu le plac complimentele?

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos05):

Eu ți-am dat un sfat pe care speram să-l accepți dar se pare că tu nu ai sa o faci oricum!
În alta ordine de idei tu fără sa ma cunoști îți dai cu părerea despre viața mea și ma etichetezi fără măcar sa te gândești din păcate pentru tine gândirea asta nu-ți va fi de nici un folos și într-un anumit fel chiar îmi este mila de tine dar și scârbă în același timp! Regret să-ți spun ca in ritmul asta o sa ramai singur toată viața!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Contează și persoana care îți spune acele complimente.
Acum dacă placi pe cineva care nu simte la fel, asta e.
Înseamnă că ai traume nevindecate.
Absenta tatălui, un lucru care provoacă adesea aceste comportamente.
Ca nu ai încredere în tine și ca nu te vezi frumoasa tu, logic ca nu vrei sa auzi asta de la altul ca nu crezi.
Sau dacă auzi prea des, deja este vrăjeală totala.

| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Dacă înțelegi mesajul, e în general, că nu te cunosc pe tine.

| iulia0514 a răspuns (pentru VrRos05):

Normal ca am văzut ca e la general dar vezi tu eu fac parte din aceea categorie pe care tu o denigrezi si având în vedere că răspunsul tău mi-a fost adresat mi-e personal automat se deduce că ai această părerea despre mine!

Răspuns utilizator avertizat
| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Nu le jignesc decât spun adevărul, că majoritatea de la 12 ani știu ce e bucuria.

Răspuns utilizator avertizat