anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu ma iubesc fetele asta eu am 28 de ani toate ma respinge oare de ce de un an si jumatate imi caut jumatatea pentru casatorie si vad ca ma suna piticoancele asta care nu mai la telefon sunt bune dar de intalnire nu isi capabile pe iele eu sunt din timisoara idul meu ieste danieldenta@yahoo.com ia sa vad care ma vrea pe mine dar vezi ca sunt urat care ma va acepta ca prietenie astept comentari multe fetelor

Răspuns Câştigător
| Oanu86 a răspuns:

Normal ca te resping fiind un cocalar! Frate mergi in cluburi... Socializeaza cu fete ...Nu ai cap deloc? Cum dracu sa iti gasesti jumatatea daca u vanezi fete pe net?! E o prostie. Maturizeaza`te ce ***?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Amidepsi a răspuns:

Eu chiar nu vad de ce te respinge toate fetele din moment ce tu stie sa vorbeste romaneste. Sfat:Afla si tu cum se face acordul intre subiect si predicat si apoi vei deveni un magnet pentru fete.winking
Si acum serios:Un an si jumatate nu e suficient...nu tebuie sa cauti o fata cu care sa te casatoresti ci una de care sa te indragostesti iar ea sa iti raspunda(tot cu iubire, evident), restul va veni de la sine.Majoritatea fetelor se sperie de o relatie care incepe prea serios.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eşti praf. Tu tot nu ai încetat?

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa inceteze? Are limita prostia?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

Se pare că nu sad. Dar eu tot visez şi sper că o să se schimbe lumea...

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai,da.Speranta a ramas totusi, in cutia Pandorei.

| DenisaAbdn a răspuns:

Mi-e mila de tine, fratica, de asta iti zic, cauta pe alt site, ca si aici "toate te respinge" daca sunt "piticoante care nu isi capabile pe iele". Si ce daca "ieste" urat? Relelor!

| Dumnezău a răspuns:

Aici sunt doua variante, ori esti un troll obosit si foarte penal, ori esti un esec al umanitatii; eu inclin spre a doua varianta din pacate... rolling eyes

| Dumnezău a răspuns:

Du iu spic rumeinian?

| Oanu86 a răspuns:

Taci`ma!