Nu vrei sa mai traiesti? Acum gandeste-te la:
1.Rasaritul soarelui
2. Apusul soarelui
3.O cana de cafa
4.Prajituri
5.O carte buna
Acum ai putea incerca sa faci o lista cu persoanele carora le pasa de tine-nu poti gasi pe nimeni?-iti garantez ca sunt mult mai multi decat te gandesti tu ca sunt.In acest moment chiar eu.
Acum poti incerca sa scrii despre aspiratiile tale-ce vrei sa faci peste 20 de ani, ce nume ai da copiilor tai, te poti gandi chiar la nunta ta
Iar in final poti sa reflectezi la chestiile care iti fac placere la tine insuti.De exempul:zambetul tau, rasul tau chiar si chestii legate de fizic cum ar fi culoarea pielii a ochilor sau chia si freza.
Nu merita sa renunti. Uita-te la viitorul tau-te asteapta multe chestii misto care merita traite-!
GOOD REGARDS!
Buna! Nu te gandii la moarte. Si eu uneori sunt deprimata si am decaderi dar gandeste/te ca viata este frumoasa cu bune si cu rele. Gandeste/te ca unii oameni isi doresc sa traiasca si nu pot. Si eu inainte nu aveam prieteni. Nu eram pacuta de nimeni dar acum am prieteni foarte multi si sunt desttul de populara. Ceea ce traiesti tu acum este trecator. Este o simpla depresie. Gandeste/te daca nu mai traiesti nu iti poti vedea persoanele dragi in fiecare zii cum o faceai inainte. Nu poti sa faci nimic. Tu inca esti tanara. Daca vrei iti cer prietenia si iti dau sfaturi! Sunt o buna ascultatoare si dau sfaturi bune! Bafta!
Buna
Nu cred ca nu te iubeste nimeni ar fi imposibil.
Eu sincer sa fiu cred ca sunt persone care te iubesc gen familie dar tu nu iti dai seama.
O seara buna!
Iubeste-te si tu un pic inainte sa te astepti sa fii placut/a de ceilalti. Acum esti suparat/a,motiv pentru care exagerezi un pic. Sunt multe lucruri frumoase, care merita traite si cu siguranta exista in viata ta persoane care te iubesc. Familia in primul rand. Incearca sa te faci placut/a de catre ceilalti prin felul tau de a fi, sa nu-ti fie frica, sa nu te ascunzi si incearca sa constientizezi partile tale bune. Toti avem parti bune. Incerca sa te inconjori de oameni care merita atentia ta, ajutorul tau si afectiunea ta. Iubeste si vei fi iubit!
anonim_4396 întreabă: