anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu ma place nici un baiat? desi multi oameni imi spun ca sunt frumoasa nu ma place nimeni. eu sunt prietenoasa cu toata lumea dar nici un baiat nu da semne ca i-ar place de mine. ce sa fac? dau funda.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa astepti.Pot sa te asigur ca nu ramai singura.
Luand problema altfel, de multe ori e mai bine asa.Atunci cand suntem in cautarea"jumatatii"regretam.De ce? Dragostea vine nu se cauta.
Ai incredere ca toate se intampla intamplator atunci cand mai putin te astepti.
Eu iti urez tot ce iti doresti sa se indeplineasca.
>big grin

| RAY a răspuns:

Puteai sa pui o fotografie cu tine sa putem sasi raspundem, crede-ma o fotografie face cat o mie de cuvinte sau macar o prezentare a fizicului asa nu isi pot spune nimic pentru ca nu stiu nimic

| Danysan a răspuns:

E foarte simplu :Tu faci in asa fel in cat dai Impresia ca ai vezi ca Amici si ei se rezerva.Acum daca un Baiat iti face dulcegarii raspunde si tu. Incearca sa bati app de Iesit Undeva, sa il atingi pe mana sau sa il saruti in treacat pe buze.Isi va da seama unde bati daca o sa faci asa.

| Chamberlin a răspuns:

Nu poti sa stai degeaba si sa astepti pe cineva sa te placa, fa si tu progrese cu baietii si poate te vor place.

| ceadragutza a răspuns (pentru Chamberlin):

Eu sa fac? eu sunt FATA, nu BAIAT!

| Chamberlin a răspuns (pentru ceadragutza):

Da tu sa faci daca vezi ca nu te place niciunul.

Nu fac, baietii fac primul pas!

Bun, atunci asteapta-ihee hee rolling on the floor

Razi cat vrei ca PE TINE o sa te ocoleasca toate fetele!

Ca ma cunosti tu pe mine laughing

Te cunosc... sa stii.

Da, ce cunosti la mine, poza de profil, numele de user si ca sunt baiat rolling on the floor
Tu nici nu stii cum arat sau cum ma comport eu de obicei, tu ai un comportament de copil disperat care sufera de atentia baietilorhee hee
Sa o luam logic...o fata sanatoasa mental nu ar intreba niciodata pe un site foarte populat, "de ce nu o plac baietii", am dreptate!?
Poti sa spui ca "o sa ma ocoleasca fetele", dar de unde stii tu asta?
Eu ma comport foarte frumos cu fetele pe care le cunosc (daca ti-ai dat seama, pe tine nu te cunosc, deci nu ma comport frumos si chiar daca te-as cunoaste pe tine, tot nu te-as suporta).
Eu le-am povestit colegilor mei ca am intalnit o fata disperata pe net (tu esti aia) si nici nu iti dai seama cum au as de tine rolling on the floor Am fost la un prieten si i-am aratat conversatia noastra pe PC-ul lui si ce crezi ca s-a intamplat... a ras si el de tine laughing
Nu te cunosc personal, dar acum iti cunosc personalitatea si stiu ca undeva in lume e o fata disperata care are cont pe acest site (despre tine e vorba) rolling on the floor

Disperatul esti tu, si stiu ca ai un caracter INSUPORTABIL. poti sa spui ce vrei, sa ii arati oricui aceasta conversatie daca atat sti sa faci. laughing si spui ca eu sunt disperata laughing. nu sunt eu cea care se comporta nepotrivit. cu siguranta esti un adolescent care isi bate joc de toata lumea. laughing

Eu nu imi bat joc de nimeni si de ce as fi eu disperat, eu nu intreb pe nimeni "de ce nu ma plac baietii", in cazul meu fetele.Sa sti ca eu pot face mult mai multe decat sa le arat prietenilor mei o fraiera, si tot spui ca eu sunt insuportabil, dar asta din punctul tau de vedere laughing
Si inca ceva, tu confirmi ca nu esti o fetita disperata? eu cred ca estihee hee
P.S. Eu cand le-am aratat conversatia prietenilor, le-am cerut parerea laughing

Crezi ce vrei. eu doar am intrebat, asteptand un raspuns cat mai sugestiv de la OAMENI NORMALI SI CU BUN SIMT, nu de la cei ca tine.

Ai intrebat dar de unde vrei sa stim noi de ce nu te place nimeni, nici macar nu ai lasat o poza cu tine.
Oricum tu vrei sa spui ca esti un om normal?!hee hee
Nici un om normal nu punea intrebarea asta pe un site asa de popular!
Oricum eu ti-am dat raspuns bun din punctul meu de vedere, dar nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine!

| DiadianaMaria a răspuns:

Iti dau un sfat: mai iti zabestei stai pe lang el vreo trei zile, iar apoi pari dezinteresată. O sa mearga sigur! Multa bafta!

| Larionana a răspuns (pentru DiadianaMaria):

Nu merge la mine?