| TeckTonik997 a întrebat:

De ce nu prea am succes la fete? Am 17 ani, sunt ingrijit, educat, majoritatea fetelor zic ca sunt dragut/frumos, sunt deschis, nu imi e rusine, glumesc etc dar totusi... Am avut o iubita timp de 2 ani si ceva cu care imi faceam planuri de familie etc. si eram sigur ca asa va fi dar acum nu mai e cale de intoarcere si chiar nu ma atrage nimeni. + cat timp am fost impreuna mi-a interzis orice contact cu colege sau alti prieteni si acum sunt singur aproape complet.

10 răspunsuri:
| Watermelon99 a răspuns:

Buna. Daca spui ca nu te atrage nimeni cum vrei sa ai succes la fete? Incearca sa nu mai traiesti in trecut, mergi mai departe! Axeaza-te pe o fata care chiar iti starneste interesul iar apoi usor usor fara graba cucereste-o. Dar nu alerga dupa prea multe cu inima in trecutwinking Succes.

| Narcis0102 a răspuns:

Frate,acum hai sa-ti zic, te inteleg, relatie de 2 ani, inteleg cat de mult o iubesti, si inteleg ca esti distrus, la fel as fi si eu daca nu as mai fi cu prietena mea.puppy dog eyes sad. Vorbeste cu ea,vezi ce puteti rezolva, daca s-a intamplat din cauza ta zii ca, regreti enorm de mult tot ce ai facut ca, te-ai schimbat, si ca nu vei mai face niciodata ce ai facut. Daca e din cauza ei, adica te-a lasat pentru altcineva e aiurea..Nu cred ca mai ai ce face.puppy dog eyes sad. Frate, eu, sincer sa fiu, daca vreo data mi se v-a intampla chestia asta, cu prietena mea, jur ca mor. puppy dog eyes.Ma reapuc de legale, si usor, usor..Am plecat..Hai multa pace frate, multa pace!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doamne, păi ai doar 17 ani nu 70, ce e graba asta pe tine, nici măcar nu esti major, ai răbdare ce poti face? Nu au intrat zilele in sac spune un proverb, si nici nu au dispărut fetele de pe pămint, fiecare lucru la vremea lui, vremea ta abia acum incepe esti incă mic ai multă răbdare.

| VadTot a răspuns:

Incearca sa fi altfel! mai golanas in limita bunului simt si nepasator!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa cunosti persoane noi, sa iti faci prieteni sau sa revii la cei de dinainte. Apropie-te de colegi. Fii mai activ in tot ce tine de socializare. O sa vezi ca cu cat cunosti mai multe persoane si cat mai bine, o sa inceapa sa iti placa anumite tipuri de persoane ( fete ) si sa te indragostesti din nou.

| TeckTonik997 explică (pentru anonim_4396):

Incerc dar nu pot... tot timpul imi vine sa stau si sa nu fac nimic in cel mai bun caz, in cazurile rele imi aduc aminte de chestii frumoase facute impreuna si ma holbez la ea si imi vina sa ma dau cu capu' de pereti ca nu mi-o pot scoate din cap.

| rapp2020 a răspuns:

Ar trebui sa deschizi conversatii cu fete dragute, sa incerci sa ageti ceva pe facebook.Sa iesi prin oras.thinking dar nu singur, ca o sa pari ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TeckTonik997):

Incearca sa porti o discutie cu ea, prieteneste bineinteles. Si sa vezi ca poate s-a schimbat, ca nu mai e aceeasi fata. Poate asta te va face sa iti schimbi parerea. Gandeste-te doar! Poate ai avut momente frumoase cu ea si poate ca adurat destul de mult relatia voastra, dar sunt atatea fete! Si unele poate chiar asteapta sa faca parte din visele tale. De ce sa te opresti aici cand totul abia acum incepe? Relatia aceea tine de trecut. Tu ai in fata viitorul. Sa nu tragi niciodata de actiunile din urma ca sa le simti in prezent.

| GeorgyGirl a răspuns:

Tu nu ai putut sa o uiti inca asta e problema, incearca sa iti refaci viata.

| Alex_Bodringa_1984 a răspuns:

Stai linistit eu am 30 de ani si sunt mai praf ca tine...macar tu ai avut iubita.