Fac eu asa ceva?!?
Incep sa nu ma recunosc,o sa vad cum stau cu Altzheimmer-ul!
Si,daca tot e sa te indulcesti, aranjeaza sa fie cu ciocolata prajiturica, amaru-i mare de tot!
Mai Hubba Bubba, aici nu suntem la matrimoniale!
glumesc
pai am vrut sa le fac lipeala unora care sufereau in dragoste, si nu au vrut.
si da, eu sunt de acord cu infiintarea unei categorii de genul, ar fi interesant...insa nu e indicat sa-ti gasesti dragostea acolo, pentru ca dai peste tot felul de ciudati.
sa zicem ca ar fi buna pentru boracii astia dependenti de iubire.
Dece, pentru ca viata e facuta, sa inveti pe propria piele, sa raspunzi de greselile facute, nu exista compromis, ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, apropo, invata si din greselile altora, nu ai tu timp sa le faci pe toate.
Da,ar fi un posibil raspuns "nu suntem la matrimoniale" cum zici,dar prea usor...
Intamplator,insa,si spre marele noroc al normalitatii,avem cu totii si vieti live,suntem inconjurati de oameni cu sange cald,nu traim pe-o tastatura si-un monitor.
Asa ca,inca preferam sa ne alegem depresivii si indiferentii din imediata apropiere,fara sa ajungem la stadiul de iubiri virtuale,TPU-iste sau nu!
Si desi o viata am fost si sunt un partizan infocat al iubirii, ideea ta nu o gasesc deloc buna, fara suparare!
Poate pe nevazute o nimeresc mai bine. Daca s-or uitat ochi in ochi si tot or dat-o-n bara...
Gata sefa ca matale ma certi imediat. Nu mai zic nimic. Ma duc sa mananc o prajitura sa ma-ndulcesc ca prea-s amarata pentru copiii astia loviti sub aripa
Una tu, una eu si sa asteptam, sa vezi cati se mai strang!
In diabet sa nu dam!
Hahahaha! Nu ca dupa aia pun mana pe bici si ma apuc sa va numar flotarile . Eu am grija de cei care vin la prajituri. Ne uitam si la "Dragoste la prima vedere" si mancam popcorn cu (scuzati cacofonia) caramel daca vrei. Ce seara o sa avem!
De ce, dimineata nu ti-e pe plac?
De flotari nu-mi pomeni, inca am cosmaruri cu profesoara mea de sport din liceu!
Dar cu infiintarea categoriei "La Hombre in jacuzzi" nu vrei? Libertate totala pentru toate fanteziile.
M-ai zapacit cu jacuzzi-ul tau...parca ar fi Disneyland
ia da-mi si mie o poza cu el sa vad si eu cu ce te lauzi, bre.
poezie romantica nu-ti mai cer, iti cer doar asta
Stai asa, ca n-am zis bine, nu am incredere, sigur o sa-mi dai o poza de pe net.
vreau una cu tine in jacuzzi
Hoata mica ce esti, vrei sa-mi vezi grozavul meu baston daruit la pensionare.
Doodă întreabă:
KeepCalmAndSmiley întreabă:
Sergiuu întreabă: