Așa sunt majoritatea. Trăiesc în bula lor de acum 50 de ani și încă cred că în ziua de azi mai poți agăța cu, caracterul. N-ai ce să le faci, singura variantă ar fi mutatul și ruptul legăturii cu ei.
Nu stiu ce problema ai tu, dar parintii mei ar fi primit o plimbare spontana prin cartier, pana cand ma calmez, daca isi permiteau sa-mi dea sfaturi gratuite sau "reprosuri" necalificate.
Evident ca asta va fi solutia intr-o zi avand in vedere ca mai am si o sora care e pe punctul de a se marita in 2-3 ani, partea nasola e ca o sa mai iau poola in mana la mostenire daca ma bate gandul sa parasesc locuita lor
In timp ce tu ca barbat stai si suferi in tacere ca nu te place nicio curva pe pamantul asta, ei sunt cu mentalitatea comunista ca e doar vina ta ca nu ai pe nimeni si in tot acelasi timp ei vor ca tu sa fii fericit, sociabil cu cei din jur cand tu stii ca nu poti sa fii si tu in rand cu lumea si ca te arde lucrul asta ca pe interior cat si exterior si tot ce vrei e sa fii lasat in pace, acum nu imi dau ei pace
Da sigur, vezi sa, nu e programata in 20 de zile lucratoare sa apara, stiu foarte bine ca s-a terminat totul pentru mine, e un subiect inchis, nu doar ca am imbatranit dar mi-au albit pana si tamplele, tot ce vreau acum de la viata e sa nu imi mai stea fixata problema asta in cap si sa incerc sa mai duc o viata normala cat de cat, dar e greu observ pana si asta, deja sufar de anxietate si depresie si nu stiu cum sa o duc la capat, macar atat vreau
Voiam sa zic ca la 30 de ani ar trebui sa invete parintii de la tine, nu invers.
Si nu are legatura cu realizarile. Poti fi ghinionist pe plan financiar, sentimental si profesional, dar totusi trebuie sa fii matur, si sa conduci dialogurile despre persoana ta, acolo unde doresti tu.
Nu mai lasa parintii sa-si bage coada.
Asa cum ti-am mai raspuns intr-un comentariu, categoric, nici nu incape vorba, daca eram singur la parintii, puteam bine mersi sa stau la ei asa pana la adanci batraneti ca n-aveau ei alta solutie, avand inca un frate in familie, cu siguranta o sa pic pe planul doi cand apar nepotii ( asa cum m-a avertizat unu la munca legat de asta si chiar am stat si am analizat si are dreptate in ce a zis ) fiind in relatii ultra tenisionate cu soramea si poola ala al ei e clar ca lumina zilei ca trebuie sa ma astept la ce e mai rau in urmatorii 10-20 de anii! singura solutie ar fi sa plec in strainatate la munca sa pot sa ma intretine singur ca in Romania de unul singur mananci din tomberoane
Ai fi cea mai fericita daca te-ai marita tot cu un virgin +, - 30.De aceea a inventat Creatorul sexul, sa fie practicat numai intre persoane virgine, dupa casatorie. Ignorarea planului Lui aduce sarcini nedorite, avorturi, boli venerice, mustrari de constiinta si nefericire pe termen lung.
Pai, situatia nu e definitiva.
Daca ai ajuns la 30 de ani asa, nu inseamna ca asa mori. Poate prinzi un job in Olanda, te dai pe distractii cu de toate, si mai vii pe acasa doar ca sa le povestesti fraierilor cum e sa ai acces la korve si iarba.
Sau poate apare o gagica perfecta pentru tine. Fiecare are categoria lui de "perechi" disponibile. Trebuie doar sa fii prezent prin societate, sa te afisezi cu o treaba.
Mie de exemplu mi-au picat ceva gagici cand lucram cu publicul. Nu din turiste/clienti, ci dintre colege. Ospatarele si asistentele stateau cu mine la tigara, si de acolo faceam planuri dupa program.
Eu nu fumam decat ocazional, dar ieseam cu ele.
Prostia asta de tutun e un pretext foarte eficient in a intra in vorba cu fetele, pentru ca 80% din ele fumeaza, iar invitatia la o tigara e foarte neutra, fata de invitatia la cafea, suc, plimbare sau altceva.
Ia una naspa, pe care nu o baga nimeni in seama.
Nu stiu de ce ai impresia ca trebuie sa fii frumos ca sa atragi fufe, dar in fine.
Stai ca copii eliberez pe fiecare seara de nevoie, macar laba sa ma previna de cancerul de prostata sau orice alte boli, ca din alea de inima deja am inceput sa am la 30 de ani
Nu ma lua cu urate si texte din astea ca eu rabufnesc foarte repede fel si am un vocabular urat si pe urma te superi pe mine, las-o, mersi de conversatie macar, o seara buna
Ia uite ce abereaza ania aia, trebuie sa ma programez sa imi fac mai intai schimbare de sex si apoi sa caut un virgin la 30 de ani )
E rahat stai tu linistit ca stiu ei foarte bine motivele din spatele singuratatii mele, ma mai amuza teribil, in special tata, imi reprosa faptul ca am standarde prea inalte la femei si ca de asta nu ma vrea niciuna era maxima ori de cate ori imi spunea asta radeam efectiv... o sa trebuiasca sa ma duc sa ma castrez cel mai probabil sa pot sa convietuiesc in societate, de curve n-am timp, nervi si nici aptitudinile necesare in a fi apt sa merg la asa ceva unde riscurile sunt EXTREME indiferent ce imi zic mie unii... la cat de dezvoltat arat eu la 30 de ani mai plec dreacu de acolo si batut si cu banii dati si nefootut, astfel ca eu unul personal nu m-as risca sa imi potolesc frustrarile sexuale in modul asta
dragosbv întreabă: