Cred că asta a vrut și el de la tine. Dezvoltă, te rog, cum ai ajuns sa te culci cu el când ai intrat in camera lui?
Pai... Daca ti-a facut oral din prima, inseamna ca are o atractie foarteee mare fata de tine deoarece ( la o straina ) ii este greata, mai ales ca nu a cunoscut-o si etc. Pe scurt are o atractie fata de tine ( 75% sanse sa aiba ) parerea mea sa mai incerci sa vorbesti cu el sa vezi cum e, iti zic eu ca daca se culca cu tine doar ca era disperat si nu simtea nimic nu facea oral ca ii era greata. Bafta!
Din placere si exact de asta fac si sex, tot din placere, poate face sex/ sex oral cu oricine si sa nu fie intim, asa suntem programati genetic.
In schimb ti-e iti trebuie sa fii atasata pentru a practica sexul oral. de asta tii se pare ciudat. Dar in orice caz, sexul e ceva "intim" ca baza, sau cel putin asa ar trebui sa fie, cate vreme ai facut sex cu un necunoscut. Da e ciudat si lipsit de moralitate.
Eram afara, și a călcat intr o balta și m-a întrebat dacă vin cu el la cazare sa le schimbe. Am ajuns și m-a întrebat "vi cu mine sau rămâi aici in curte" dar am ales sa merg cu el in camera. Nu mi doresc neaparat ceva mai mult de la el, dar nu ma așteptam sa facă oral. Ideea e ca in grupul acela se afla și o tipa (sunt fwb) care ii oferă asta tot timpul.
Când m ajuns in camera s-a schimbat de șosete și s-a Așezat pe pat lângă mine, s-a uitat la mine câteva secunde, după m-a sărutat
Mă refer, odată ajunsi in camera, cum "te-a convins"? A sarit direct pe tine, ce a facut?
Am scris mai sus...și a schimbat șosetele, s-a așezat lângă mine, s-a uitat la mine ceva timp și m-a sărutat. Și de aici, a venit natural. Nu era beat
Priveste si invers nu vezi cate fete fac sex oral dar se cred virgine,de parca sexul oral e doar o parte de sex, in orice caz a fost atras sexual de tine, s-a gandit sa te si satisfaca nu doar pe el, sunt barbati care vor sa aduca placere si femeilor nu doar lor, sexul oral se stie ca provaca orgasm mult mai des decat penetrarea, adica nu vad ca fiind ceva nou sexul oral, pana la urma evoluam si noi
Da trebuie sa existe o anume atractie, sau o atractie fmare intre cei 2 parteneri.
Ar mai fi o alta explicatie si anume ca a vrut sa te dea gata adica ii place de tine,poate vrea sa fiti iubiti, asa ca omu stie cei trebuie unei femei sa o faci sa zica wow
Cam astea ar fi. Obsedat banui ca nu e, asta tu stii, ori sa afli daca te mai vezi cu el.
Dar ca idee nu-i nimic curios, sau mai stiu eu iesit din comun ca un necunoscut sa iti faca sex oral din prima cum zici tu.E ok, e ceva normal.
Unora le place mai mult să ofere plăcere decât să se ocupe de a lor proprie. Poate să pară ciudat dacă în rest ai avut parte doar de unii din ăștia care după ce-și dau ei drumul nu mai au treabă dacă partenera a avut și ea sau nu orgasm.
Te-a placut mult, poate erai si trista, si a zis ca nu strica sa te aduca pe linia de plutire ca lumea.
Poate si stia ca foarte multe nu reusiti sa ajungeti la orgasm vaginal fara oral inainte. e oarecum normal sa si astepti, sau macar 69.
Ai omis sa spui cand a facut oral, dupa sau inainte de vaginal?! Tu i-ai intors omagiul?!
Te-a satisfacut, sau ai mai fi vrut?!
In mare ai fost o privilegiata!