"Dragostea e un jeg in viata, mai bine lipsa"
e părerea ta și n-o impărtășesc aprox 99, 99% din oameni. Dar o respect
ce nu respect e asta
https://www.tpu.ro/......-iubit-al/
E nevoie de bunătate și înțelegere mai mult decât de dragoste pe lumea asta și, din păcate, tot dragostea este tratată ca un ideal. Nu au nevoie neapărat de dragoste oamenii. În schimb, ei cred că dacă cineva este îndrăgostit de ei gata le oferă ceea ce caută cu adevărat prin intermediul iubirii: respect, ajutor și sinceritate necondiționate la nevoie. Bineînțeles, nu mă refer la oamenii care caută doar dragoste carnală, ci dragoste adevărată. E ceva specific omului să fie vulnerabil în fața sentimentelor, dar sincer e mai bine să fii rațional și să pui cariera pe primul loc pentru că relațiile pot ține, pot eșua și cariera e ceva de lungă durată și îți aduce bani și fără bani nu poți trăi. În schimb, fără iubit/iubită trăiești foarte bine și poți mai ușor să te ocupi de tine.
Adevarul este ca omul trebuie sa aspere la un singur scop in viata si acela este fericirea si buastarea proriei persoane, ca fix din acest motiv doar o viata avem.Ce il face pe om fericit in viata? Raspunsul depinde de persoana,pentru unii este dragostea sau familia,pentru altii este cariera sau bani sau mai sunt persoanele care doresc sa fac fapte bune,care incearca sa ii ajute pe cei din jurul lor sa duca o viata mai buna(aici nu ma refer doar la partea materiala,partea emotionala este importanta de asemenea),paractic isi doresc sa ramana in amintirea oamenilor si sa le schimbe viata in bine, asta ii face pe anumiti oameni fericiti.
Revenind la intrebare, dragostea este o modalitate de a obtine fericirea, dar asta nu inseamna ca e la fel pentru toata lumea si clar mai exita si alte metode in afara de aceasta, cum am spus, depinde de la o persoana la alta, cel putin aceasta este opinia mea.
Și o să ajungi să ai bani și carieră.
Și?
O să locuiești singură într-un apartament sau o casă mișto, cu o mașină mișto la scară, o să ai bani să-ți cumperi ce poftești.
Și?
La un moment dat o să îmbătrânești și ajungi la pensie. La fel de singură în casa ta mișto, cu mașina ta mișto, și probabil cu vreo grămadă de pisici. Fără copii, fără nepoți, fără nici o bucurie adevărată.
Și o să te gândești cum alții, fără prea mulți bani și fără o carieră cine știe ce, au fost și sunt mai fericiți decât tine, în mnijlocul familiei lor. (familie pe care tu n-o vei avea).
End of story.
Pai asta fac oamenii slabi si incapabili in a face bani si cariera. Se consoleaza cu un *** de familie, plozi, phutai. Ce va mai place o astfel de viata jegoasa.
Mama, ce trist ai fi tu in ditamai casa si masina. Cred ca ai cadea in depresie daca ai ajunge sa ai bani. Hai ma lasi.
Tu ai făcut cumva bani și carieră?
Sau te-a împiedicat dragostea până acum?
Spune-i celui care ți-a zis că dragostea te împiedică să faci bani și carieră, că te-a mințit.
Dacă nu ești capabil și nu te duce capul, nu vei face nimic, nici cu dragoste nici fără. E doar scuza incapabililor.
Tocmai, e doar scuza incapabililor, cautand diferite locușoare in care sa se consoleze, familie, iubire etc. Eu chiar urmeaza sa fac bani, cariera in medicina. Inca fac studii. Deci, am locul asigurat, totul pe munca mea. Iubirea aia e buna de a te sterge cu ea la dos, mori de foame cu ea.
Și ce vei face cu banii mulți și cu cariera?
Doar asta îți va face viața frumoasă?
In cazul meu, da, ar fi implinirea vietii mele. Munca si succesul sunt adevaratele impliniri, nu o familie sau un plod, asta e biologie, nu e munca. In opinia mea, faptul ca devii unul dintre cei mai puternici oameni din lume, pe sudoarea ta, e cel mai important lucru, altfel am trait degeaba.
Locul asigurat? Poti munci pe branci, intr-o clipita se poate duce totul de rapa. Crezi ca doctorii nu se pot imbolnavi sau avea accidente? Doamne fereste!
Eram si eu asa ca tine si gandeam ca sunt sanatoasa, ca mie nu mi se poate intampla nimic...ei, m-am inselat amarnic asa cum faci tu.
Si inca ceva: pentru meseria de medic mai ai nevoie si de empatie, care este un element al dragostei, altfel vei fi un doctor jalnic cu toata experinta ta.
Tu esti o persoana de joasa speta, de accea gadesti asa.si te mai numesti femeie.ce gluma buna.ne mai intrebam de ce exista barbarti misogini care jignesti, maltrateaza si omoara.din cauza,, fiintelor '' ca tine