| iAngel a întrebat:

De ce prietena mea cand suntem la liceu ea nu se comporta la fel ca si cum am fi doar noi doi. adica nu prea ma saruta (si i-am zis in gluma ca nu mai vin la ea in pauza daca e la fel si a zis ca o sa ma zapaceasca cu smsuri sa vin si daca nu o sa vina ea la mine, ceea ce nu e adevarat nu o sa vina ca este timida) si cand imi spune ca ma iubeste sau ca ma place sau ce vrea sa imi spuna imi spune la ureche in soapta.de ce se fereste de ceilalti? Nu vrea sa ne vada cineva impreuna (Si nu este vorba de parintii ei, pentru ca parintii ei ma plac enorm pe mine mi-au spus asta, pentru amandoi este prima relatie)

11 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate e timida? ce e mai important pentru tine sa iti spuna ca te iubeste la ureche sau sa strige in gura mare? sau important este faptul ca exista si te iubeste in felul ei?

| Orte95 a răspuns:

E mai timida big grin
Stai linistit...

| Georgi2011 a răspuns:

Nu cred ca e o problema chestia cu directoarea si profesorii pentru ca la noi in scoala au fost impreuna 2 din aceeiasi clasa iar de relatia lor stia si directoarea si profesorii si nu le-au facut absolut nimic>eu cred ca toata chestia este ca e foarte timida iar prietenele ei iau spus ceva despre tine gen ca nu le place de tine sper ca te-am ajutat (p.s.ei erau in clasa a -7-a)

| iAngel explică (pentru Georgi2011):

De ce s-ar lua dupa prietenele ei nu inteleg.(daca ar fi adevarat)

| Georgi2011 a răspuns:

Pentru ca si prietenii au un cuvant de spus!

| perryornitorinca a răspuns:

Poate ca, ca si mie nu ii place sa se afirme in public. poate colegele iau spus cv despre tine.dar cel mai sigur cm ai spus si tu este mai timida si nu vrea sa stie ceilalti cu cine este si cand s-a despartit de x si de y.(funda?)

| atreet a răspuns:

Cateva cauze:una la mana este ea mai "pudica"
2:poate ca ii place de altu la scoala si nu vrea sa o vada cu tine
3:ii este rusine cu tine
4:mai ziceti si voihee hee

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

Posibil ca este doar timida, mi s-a intamplat si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate isi face probleme pentru profesoei, director. Totusi e o scoala.

| iAngel explică (pentru anonim_4396):

Da isi face probleme sa nu o vada vreun profesor dar acum sincer. ce sa ii faca? Cum o pot face sa nu isi mai faca asemenea probleme

| anonim_4396 a răspuns (pentru iAngel):

Ce clasa sunteti? Apropo, uneori e misto sa fiti doar prieteni si sa vorbiti, sa spuneti bancuri. Asta va apropie si infierbanta ce e drept. Priveste partea buna, saruturile alea de dupa scoala o sa fie mai pasionale.