Poate ca, ca si mie nu ii place sa se afirme in public. poate colegele iau spus cv despre tine.dar cel mai sigur cm ai spus si tu este mai timida si nu vrea sa stie ceilalti cu cine este si cand s-a despartit de x si de y.(funda?)
Da isi face probleme sa nu o vada vreun profesor dar acum sincer. ce sa ii faca? Cum o pot face sa nu isi mai faca asemenea probleme
Ce clasa sunteti? Apropo, uneori e misto sa fiti doar prieteni si sa vorbiti, sa spuneti bancuri. Asta va apropie si infierbanta ce e drept. Priveste partea buna, saruturile alea de dupa scoala o sa fie mai pasionale.
Nu cred ca e o problema chestia cu directoarea si profesorii pentru ca la noi in scoala au fost impreuna 2 din aceeiasi clasa iar de relatia lor stia si directoarea si profesorii si nu le-au facut absolut nimic>eu cred ca toata chestia este ca e foarte timida iar prietenele ei iau spus ceva despre tine gen ca nu le place de tine sper ca te-am ajutat (p.s.ei erau in clasa a -7-a)
Te-ai gandit ca poate e timida? ce e mai important pentru tine sa iti spuna ca te iubeste la ureche sau sa strige in gura mare? sau important este faptul ca exista si te iubeste in felul ei?
De ce s-ar lua dupa prietenele ei nu inteleg.(daca ar fi adevarat)
Cateva cauze:una la mana este ea mai "pudica"
2:poate ca ii place de altu la scoala si nu vrea sa o vada cu tine
3:ii este rusine cu tine
4:mai ziceti si voi
AndrewTate7789 întreabă: