Asta cu arta seducției mi se pare și mie o mare prostie. O fată/femeie cu mai mult de 2 neuroni nu se lasă păcălită de niște măscărici ale căror texte se vor a fi ceva wow, dar sunt penibile
Ahh, scuze, spui de unii barbati. Suntem oameni diferiti si avem propriile principii, asteptari, nevoi, preferinte etc. Nu stiu care era intrebarea.
Oricum,70% din femei sunt proaste si niste tarfe.
Se merita numai sa le dai daravela la supt, scuze de expresie.
Cam mult misoginism în comentariul tău. Semeni puțin cu alea care zic că bărbații „ie" porci. Nu o lua personal și nu te supăra pentru ce am spus, te rog .
Poate am exagerat cu 70%, dar oricum, peste 50% sunt asa.
Cum sunt oameni destepti mai putini decat aia prosti,asa sunt si fete ok,mai putine decat alea non-ok.
E valabil si la baieti,probabil,daca intrii la "Dragoste si Sex", vezi doar intrebari gen " Am facut sex cu prietena, am ejaculat in ea, dar nu stiu, oare e posibil sa ramana gravida? ", asta nu arata decat ca sunt si aia, niste incapabili sa foloseasca un prezervativ.
Eh, în categoria respectivă vei găsi băieței care acced la titlul de bărbați. Pe ei nu-i poți numi în acest fel
Sinceritatea, inteligența, simțul umorului și nu doar la iubit, ci și la prieteni, la oamenii pe care îi țin aproape.
Tu esti o fata frumoasa din cate vad, desi tu nu pui accent pe fizic?
Aș fi ipocrită să spun că nu contează și asta, dar mai mult contează ce am enumerat mai sus.
Prima impresie ana conteaza, fara ia nu ai vointa /interesul sa vb cu persoana aia
Da, contează prima impresie, însă la prima impresie te poți uita dacă persoana respectivă e ingrijită, de exemplu; nu dacă are buzele mai mari sau mai mici.
Anonima17191 întreabă: