Prima iubire nu se uita niciodata pentru ca, cu acea persoana ai invatat pentru prima data cum este sa iubesti pe cineva din tot sufletul.Acum depinde de fiecare,de ce experiente a avut parte. Daca prima iubire nu a functionat,asta este,se poate trece la o alta iubire,cu trecerea timpului sentimentele pentru prima iubire se diminueaza pana cand nu mai ramane decat amintirea a ceea ce a fost odata,dar de uitat, nu se poate uita, pentru ca a facut o data parte din viata ta, dar cum am mai spus depinde si de experienta traita, daca a fost o experienta placuta sau mai putin placuta.Multa sanatate!
Prima traumă
Pe altă parte parcă nimic și nimeni nu se compara cu acea persoana, probabil și singura iubire sinceră
Au trecut mai bine de zece ani și totuși n-am mai întâlnit pe absolut nimeni că și el
E atât de buna senzația aia ca nici nu mai știu ce am simtit.
Cred ca dacă ajungi la un punct în viata în care sentimentele pe care le simți când te gandesti la prima ta iubire sunt mai intense decât sentimentele pe care le simți când te gândești la gagica-ta, ar trebui sa va despărțiți.
Prima prostie nu o uiți niciodată, nu ca nu o uiti dar undeva e acolo, dar e pacat sa uiti ca trebuie sa inveti ca ai facut o prostie crezand in fete si ca ele au sentimente
Sa zicem ca ești la a doua relație după prima iubire. În mintea ta actuala e diferita și nu o simți cum era prima iubire dar relația merge ok și fata e ok. Dar feelingul când faci sex cu ea nu se simte la fel ca la prima iubire.