anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt asa imprevizibile fetele? La prima intalnire totul ok, rasete etc.
Ce-i drept prima intrebare a fetei a fost daca am permis haha.
Iar dupa la a doua intalnire zici ca e alta persoana. Si dezinteres.
Am chemat-o la un film zicea ca sunt persoana straina, ca e frig afara, ca e obosita.
Trebuia sa mearga la magazin, i-am zis sa vina pe la mine, a venit pana la urma, am iesit afara, zice ea : mna m-ai vazut acum pot pleca. Eu gen lol serios? Dupa am intrebat-o ce e cu tigania asta. O zis ca e obosita.
Eu greu le inteleg pe fete uneori nu stiu.
Poate am inisitat un pic nu zic nu.
Dar daca nu ii scrii sau abordezi tot poti astepta pana va scrie ea...

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Voia sa o plimbi cu masina.

| tunoi88 a răspuns:

Daca ea nu te cauta e in zadar, tu cauti degeaba.
Femeile sunt cautate de foarte multi barbati si ele selecteaza cu cine ies. Daca alege sa iasa cu tine, vrea sa te cunoasta, dar probabil nu i-a placut de tine cum si tu poti sa iei cu o tipa sa nu iti placa de ea.

| Miruna333 a răspuns:

Reactiile ei vin la pachet si cu comportamentul tau. Insa, nu depinde doar de tine, depinde si ea de ea, de trecut, traume, ce se petrece in viata ei in acest moment, etc. Daca arata dezinteres, nu mai insista. Vezi ca simti ca tragi de ea, nu mai face vreun efort. Daca razi la o intalnire si asa mai departe, nu inseamna neaparat ca ti-a placut persoana si vrei sa mai repeti o iesire. Poti sa petreci timp de calitate cu o persoana si sa nu fii neaparat interesat de aceasta. Si tu poti petrece timp placut cu o prietena sa spunem, dar nu vrei nimic mai mult. Pana la urma, orice persoana are dreptul sa fie imprevizibila. Daca azi rade si se simte bine, maine poate spune ca vrea sa incetati sa vorbiti, se intampla.

| Hyperion7 a răspuns:

Ai avut ghinionul să dai de o materialistăhappy
Stai chill, nu toate sunt la fel.

| RAY a răspuns:

Ești un obsedat sexual și fata a simțit asta

| FindMyName a răspuns:

Dacă ai găsit o fată de genul ăsta, nu înseamnă că toate sunt la fel. Nu le mai băga pe toate în aceeași oală!
Clar ea doar își bate joc, eu zic sa termini cu dânsa, si caută-ți alta și poate nu va fi,, imprevizibila ca toate celelalte"

| AdrianFoanga a răspuns:

Nu ai permis, nu ai masina. Total dezintesant.

| dullcat a răspuns:

Buna.E clar ca nu mai e interesata.Atunci cand simti ceva pentru acea persoana, la primele intalniri te duci cu entuziasm si iti gasesti energia pe care nu o ai, habar n-am de unde, dar o gasesti. Poate ca aceasta a fost doar experienta mea personala, insa asa mi s-ar parea normal sa fie in general. Oricat de obosit, stresat, introvertit, antisocial etc. esti ca om, langa persoana potrivita te incarci cu energie pozitiva si te relaxezi, socializezi si asa mai departe, specific unei intalniri.
Asta e, nu cred ca mai merita sa iti pierzi timpul cu ea.Vei gasi pe cineva mai potrivit pe viitor.Succes.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

E lumea in care traim.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata s-a purtat așa cu tine pentru ca ori ai permis dar nu ai mașină, ori nu ai permis. Sa inviți o fata afara în frig nu e ok fratelo. Un gentleman adevărat nu cheamă fata la el și așteaptă sa vina ea singura, nu, el merge după ea și o aduce la el. fata asta nu te va mai contacta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

A pus story ca se plimba acolo singura unde ne-am plimbat noi. Mna cu asta ce vrea sa arate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

A pus story ca se plimba acolo singura unde ne-am plimbat noi. Mna cu asta ce vrea sa arate? Specific nu am mai cautat-o

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

A pus story ca se plimba acolo singura unde ne-am plimbat noi. Mna cu asta ce vrea sa arate? Specific nu am mai cautat-o. Mna

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu.Nu ar trebui sa iti mai iti pierzi vremea urmarind ce face ea.Ea va vedea ca te uiti la stories.Deci tu ce vrei sa arati cu asta?