| mariamahi a întrebat:

De ce sunt baietii obsedati de sex?

Răspuns Câştigător
| CatelusaFlaffy a răspuns:

Nu toci sunt, cei drept rari sunt cei care vr o relatie serioasa dar in general sunt obsedati deoarece ei nu pot sa se abtina ca sa nu mai spun ca se excita si foarte usor

11 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Stii exact asta ma intreb si eu! Le place se gandesc doar la placere. este o placere. insa stii ce-i prea mult strica! Este un mister neelucidat pentru mine.Le place, fac fac fac si iar si nu se plictisesc de atata sex! Wtf?! Nu inteleg nici eu. Mai exista si altceva in afara de sex, viata responsabilitati! Ei vad doar sexul in fata, si nimic mai mult. Orice fac e legat de sex sau cel putin se gandesc la asta.

| Cornelutz a răspuns (pentru lolly):

Lolly da nu cred ca e bine sa te referi la toti baieti ca eu daca zic ca nu inteleg de ce fetele sunt obsedate de portofelul cu bani imediat ar sari toti pe mine. Deci nu face referire la toti ca zicand astea nu te face pe tine experta.

| lolly a răspuns:

Stii TpuUtilizator000 ma refeream la cei obsedati de sex. Cu siguranta mai exista 3 baieti pe planeta care nu sunt! Glumesc, da sunt si baieti "normali" cum le spun. Stii cunosc o persoana foarte obsedatawinking filme video tv pc siteuri si nu se satura, si reviste si tralala... ii urasc pur si simplu!

| ComatoseWine a răspuns:

Creierul nostru asa functioneaza.Noi folosim partea stanga creierului cea cu matematica, logiac si sexul. Daca esti cu adevarat interesata citeste asta:http://www.consultanta-psihologica.com/......i-barbati/

| camikazi a răspuns:

Sunt si fete nu doar baieti laughing

| nicoll7 a răspuns:

K asa eu lasat mama natura.nimeni nu intelege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt obsedati se sex, esti tu fetita mica si nu intelegihappy O relatie presupune sex, este ceva frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De*

| Cornelutz a răspuns (pentru lolly):

Ok da cand mai zici ce ai pe suflet incearca sa pui si ``cativa`` sau ``uni`` etc.

| mariamahi explică (pentru anonim_4396):

Stiu si eu ce placut si frumos e ca nu-s chiar atat de mica, dar sunt baieti care numai asta au in cap

| gingerimme a răspuns:

Pentru ca sexu e ceva intens intre doua persoane.mai intes decat orice.Si unii nu sunt neaparat obsedati.dar se dau mari gen''uite eu am f****'o pe asta si tu nu''si da e o placere dar ambii se bucura de ea