| SweetPrinces a întrebat:

De ce sunt barbati gay si femei lezbience?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prosti si de incapabili, sa iubeasca natural. poate e boala poate e viciu.chiar azi am vazut trei fetite masculine dintr-o inchisoare americana. unul a vrut el, altul nu era sigur in ziua eliberarii iar altul era inchis pe viata si trebuia sa fie aparat de cineva si ocrotit.deci fortat de imprejurari.

20 răspunsuri:
| gimytw a răspuns:

Asta i o intrebare de prost gust. Eu is de parere ca ei gandesc astfel decat un om normal si pe langa asta au niste probleme pshiice clar. Ei pur si simplu le place felul lor de a fii, adica tie cum iti place un baiat foarte tare... el la fel simte pentru un baiat, sau daca e lesbiana pentru o fata. Ca sa stii mai multe despre ei poti intreba un pshiolog.

| cornculapte a răspuns:

Nu cred ca inteleg intrebarea.
De ce sunt barbatii gay si femeile lesbiene? Pentru ca le plac persoane de acelasi sex.

| doarreuu a răspuns:

Inainte de a pune o intrebare gandeste`o

| gabitza_6878 a răspuns:

Pai pur si simplu, nu le face nicio placere sa se uite la o persoana de sex opus
daca un baiat se uita la sanii tai si ii face placere nu inseamna ca si cel de langa el o sa se uite la sanii tai. o sa se uite la fundul unui baiat laughing

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pentru ca e democratie si fac ce vor. e problema lor nu trebuie sa ne batem noi capu cu ei.eu nu am nimic cu ei, e viata lor si`si aleg ce vor

| kennyisdead a răspuns:

Simplu.
Pentru ca nu pot fi barbati lezbieni si femei gay happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PT ca sunt zilele din urma. Si diavolul face tot ce poate sa distruga omenirea asta.

| Dizzydizz a răspuns:

Pentru ca au atraktie pentru pers d sex opus
pentru ca o ft nu gas la un baiat ce gas la o ft si inverslaughing

| kesha:D a răspuns:

Pai trebuie sa existe sh oamenii mai prosti il lume nu?rolling on the floor``hai ca glumesc.pai unii au altefel de atractii/raised eyebrows

| ATB a răspuns:

Pentru ca barbatii au probleme cu vederea. femeile sunt superbe de la pielea fina forme superbe.etc iar femeile lesbi sunt femeile care vad bine... dc sa tina porcu in casa pentru 70g de carnat? Fiecare iubeste ce vrea... un partener de acelasi sex. un caine. un cadavru acum depinde si cat creier ai dar noi cei heterosexuali nu o sa putem trece indiferenti pe langa un cuplu gay. o sa ai greata si din cauza asta raspunsurile la intrebarea asta sunt cu caracter homofob.

| dulcica1 a răspuns:

Cred ca aceste persoane au suferit din dragoste, motivul careia a fost evident unul neplacut! astfel de la asta si a revenit ideea daca nu e barbat atunci femeie = lizby si invers daca nu-i femeie e barbat = gay :d... (. si apoi un alt motiv poate fi din cauza aspectului fizic,.

| yanny`s a răspuns:

Ai vreo problema cu "noi"?
laughing

| Roxy a răspuns:

Pentru ca au o boala psihica.Desi majoritate o sa zica ca ii discriminez cand spun asta nu e adevarat.Eu chiar am prieteni gay si lesbiene si sunt chiar foarte normali si ma inteleg super bine cu ei dar din punctul de vedere psihic ei au alta orientare sexuala pe care uni pshihologi, psihiatri o numesc boala...

| horiasima a răspuns:

Pentru ca Spitalul 9 sa aiba ce trata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa te nasti. daca esti lezbianca sau gay. observi asta de mic. observi ca te atrag persoanele de acelasi sex.eu am inteles ca hormini barbatesti sunt la femei.la lebi ma refer si la barbati au hormoni feminini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca pot si vor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pntru cas cu capu si nu gindesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce sunteti asa rai impotriva gaylor si lesbienelor.si ei sunt tot oameni, in plus sunt mult mai paacifisti. dar pe de alta parte nu tot globul tr' sa fie asa.ca ne-mm duce dracu neamu'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca e la moda sa fii ''lezbianca'' si ''gay'' big grin

| NadarraXD a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai gândește când scrii! laughing
E un răspuns la mișto, sper...
Dacă e la modă, atunci de ce persoanele gay își iau hate și sunt judecate mai rău decât criminalii, parca nu ar avea drepturi, ca și sclavii din trecut, și sunt nevoite sa se iubească în surdină?
Plus de asta, tu ai linge o fata fiind fata sau ai suge și ai lăsa un băiat sa te **** în cur fiind băiat doar de dragul modei?
E o idee fără noima.

Întrebări similare