Cauta-ti o persoană lângă care sa te simti bine, sa iubesti si sa fii iubit. De ce sa fii invidios?! Ti-ai dori o iubita ca si colega ta, adică să se îmbete ca sa faca sex cu tine?
Probabil aceasta "invidie" se datorează faptului că nu ești intr-o relatie. Ai răbdare, cunoaște mai multe fete, fii selectiv. Stii cum e. ce e bun, vine greu.
Faza e vreau un iubit, nu iubita! Si da, cel mai probabil a aparut aceasta invidie pentru ca ma simt singuratic.
Contează? A menționat oricum "sa am o persoana de acelasi sex langa mine"
De ce catalina? esti homofoba? e om doar ca il atrage baieti
Dorinta ta poate fi extrem de simplu indeplinita, insa numai daca vrei si tu cu adevarat. Lumea este plina atat de fete cati si de baieti lipsiti de partener. Daca nu te vei duci tu sa-ti gasesti partenerul potrivit, in mod sigur/negresit vei ramane cu samanta in bilute mult si bine. Vorba aia...,, Dumnezeu iti da, dar nu-ti si baga in traista.''
Ti-ai raspuns singur. Esti invidios pentru ca ei au ceva ce tu nu ai... Din punctul meu de vedere e destul de normal sa fii invidios DAR, in acelasi timp trebuie sa si actionezi pentru a schimba ceva.
Daca ramai izolat atunci e clar ca nu o sa se rezolve situatia.
Mda stiu cum este sa stai cu un cuplu in aceeasi camera. Eu zic sa faci mai intai tot posibilul sa pleci de acolo si sa te muti singur. Nu-i usor de inghitit sa stai langa ei si sa-i auzi zilnic cum se joaca. Daca au mai facut si sex langa tine, asta-i prea de tot.
Iubitul acestei colege a venit doar pe weekend, din alt oras, deci el nu locuieste aici. Va pleca, dar eu trebuie sa-mi gasesc iubirea.
Ca sa iti pot raspunde la intrebare trebuie sa iti pun si eu cateva intrebari!
1.tie iti este ciuda pe baiatul ala, ca el poate iubi o fata si tu nu?
2.tie iti place de baiatul fetei aleia si iti este ciudat ca doar ea poate avea parte de el?
3.tie iti este ciudata ca ei se au unul pe altul si tu nu ai pe nimeni?
4.iti e ciuda ca au facut sex langa tine? vroiai sa li te alaturi?
Spune tu de ce?
Esti depresiv. Asa se manifesta depresia. Prin nefericire, frustrare, invidie. Nu e vina ta. Depresia e o boala a omului si se vindeca. Ai nevoie de tratament sau sa discuți cu un psiholog.