Rar gasesti baieti care sa tina la o fata.majoritatea nu prea isi dau seama cat de mult incepi sa tii la el. si isi bate joc de tine. tu il ignori din cauza obsesiei lui nesimtite, el nu simte nevoia de a-si cere scuze si va despartiti...astia nu sunt baieti crede-ma. sunt baiat si stiu ce vor! aveti grija pe cine alegeti. fetelor. e doar un sfat ! Fundita?! ^^
Ori se intampla cum a zis DannyCaponne ori invers... e trist, dar adevarat.
Sincer m-a bufnit rasul de raspunsul colegului, legat de masturbare. Sunt convins ca apetitul sexual se manifesta diferit de la individ la individ, dar avand in vedere ca masa majoritara a baietilor au o obsesie pentru a face sex, primeaza in fata celor linistiti care isi doresc o relatie lunga bazata pe dragoste dar oricum si-o iau in bot ca nici fetele nu sunt la mare distanta. Ca opinie, in urma unui sondaj realizat in decursul a multor ani, dupa ce am studiat numeroase cazuri, am ajuns la rezultatul ca femeile au o predispozitie la inselat si stricat relatii, si nu este o afirmatie misogina, pur si simplu asta e adevarul. Da, femeile e curve.
Deci nu toate femeile sunt curve practic ai facut-o pe mama ta curva si p toate femeile respectabile.parerile nu se discuta din cate stiu eu si cred ca multi alti
Pentru că oo-le bărbaților produc testosteron, hormon care este vinovat de apetitul sexual al bărbaților. Dacă vrei unul care să nu fie obsedat de sex caută-i pe cei aflați la andropauză, se recunosc ușor după: lipsa părului, activitate cerebrală redusă, masă si forță musculară redusă.
Sa stii ca nu e chiar asa...
Cand esti cu o fata de care nu prea iti pasa...te gandesti mai ales la sex
Dar cand esti cu o fata pentru care simti ceva...atunci se schimba putin povestea
Te-ai gandit oare ca unele fete nu pot oferi altceva in afara de sex? Majoritatea fetelor din ziua de azi nu au nimic in cap, nu prea ai ce face cu ele.
Da, intr-un fel ai dreptate! asta e barbatul! asa este el si nu-l putem schimba noi in partea asta fetelor! e totul in el, hormoni etc. daaar, sunt unii care si le pot controla dorintele sexuala, asta daca iubesc intr-adevar fata! ex. ea fiind virgina, doreste s-o astepte pana se va simti pregatita, e clar ca atunci cand nu te iubeste nu are rabdare cu tine, si imediat vrea sa te f***! nu ei sunt devina, pentru ca asa le este natura, dar sunt de vina cei care nu se pot stapani si care isi folosesc iubitele doar pentru asa ceva! hai sa fim oameni si cu niste sentimente intotdeauna frumoase fata de persoana din jurul nostru! O primavara frumoasa si perfecta va doresc! muah :*
StefaniaIoana18 întreabă:
hellokitty_1136 întreabă: