| riki10004 a întrebat:

DE ce tipelor care le place sexul sunt considerate "panarame" si baietii "masculi alfa"?

6 răspunsuri:
| Mihaela1234578 a răspuns:

Pentru ca trăim într-o lume de rahat în care bărbații sunt considerați "sefii" iar ei au voie sa însele, sa bata, sa se culce nu 'n' fete și sa fie considerați cei mai smecheri din parcare în schimb ce fetele dacă fac asta sunt considerate curbe. Mai pe scurt trăim într-o lume josnica și incapabila de respect și EGALITATE!

| Giulia97Anna a răspuns (pentru Mihaela1234578):

Cata dreptate ai! Voiam sa zic si eu ceva dar mi-am dat seama ca raspunsul meu ar fi fost aproape identic cu al tau!

| Mihaela1234578 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Mulțumesc ❤

| RAY a răspuns:

Din pacate de cand am trecut la agricultura adica de cam 10 mii de ani barbatul a preluat puterea asupra femei, in mare parte de agricultura barbatul asta si pentru ca era mai puternic fizic,tot pe vremea aia a aparut monogamia o inventie masculina facuta ca femeia sa fie sclava barbatului,desi omul este o fiinta poligama,monogamia a fost promovata de religie,societate etc
asa ca in timp barbatul a curvarit cat a putut iar femeia a fost mereu vazuta extrem de prost mai ales de cand biserica catolica a ajuns la putere si azi e la fel,societatea,religia nu recunoaste poligamia femei dar a barbatului da,adica daca un barbat a inselat e ok dar daca o femeie a inselat e dezastru, trim intr-o lume misogina asta e adevarul, dar cu timpul se va schimba, trebuie sa reflectam mai mult la natura umana, natura poligama a omului, suntem sociali monogami nu sexuali

| deeeaqq a răspuns:

Efectul de turmă, n-ai ce să faci.

| suceavavaslui a răspuns:

Dar Beta nu va mai place?
?
?
?