Nu stiu dacă e noroc, dragule. Eu sunt tot ce poate fi mai rau. Nu sunt fidela, n-am principii si storc viata asta pana la ultima picatura care imi ofera mie starea de bine. Nu ofer si nu cer nimic nimanui.
Ce sa fie, tu nu vezi ca traim intr o manastire cu toti, numa calugarite peste tot
Înseamnă că le place sa fie spovedite des.
Corect asa e, ultima calugarita mi-a dat ignor
nu ai spovedit-o bine.
Sper ca esti sarcastic i, greu gasesti sa fie sincere si serioase. Toate incearcã sã parã cuminti, spovedite dar de fapt e total invers.
"Eu nu sunt genul ala de fatã" e cea mai mare minciunã care o poate zice o femeie
https://youtu.be/mH9Sz65Qjwk
Dragule, incearca sa-i scoti vesmintele. Pe sub hainele negre sigur nu mai e calugarita.
Asta daca nu-l nimeresti din greseala pe Batman.
Tu cum esti adina?
Eu? Groaznica.
Super,noroc cu tine adina ca te am intalnit
Crede-ma esti ceea ce caut adina
Ai tendințe sinucigașe.
Esti o fata sincera
La ce-ti foloseste o fata sincera care calca totul in picioare?
Stii de la inceput la ce sa te astepti, tu alegi apoi o doresti sau nu, e ca in matrix cu pastila rosie vs albastra, tu acum ma pui sa aleg eu aleg sa spun ca nu-mi doresc o relatie cu asa fata ca tine dar isi apreciez sinceritatea, ceea ce e rar in ziua de azi
Fundita asta sa o pui intr o rama, ce declaratie sincera, mai rar asa ceva, cum sa nu dau fundita la asa raspuns sincer nu vrajeli feminime iubire, sinceritate
Nu stiu dacă e noroc, dragule. Eu sunt tot ce poate fi mai rau. Nu sunt fidela, n-am principii si storc viata asta pana la ultima picatura care imi ofera mie starea de bine. Nu ofer si nu cer nimic nimanui.
Desigur ca da, sunt pro egalitate in drepturi
Wow...eu nu aș vrea așa persoană =}}}}
Te cred si tu esti sfanta.
Nu...nu îs sfânta =}}}
Doar că mna... să ai pe cineva și gen să fiți împreună iar el să umble cu altă fată îi cam nasol, gen mna... știi că nu poți avea încredere în acea persoană. Și repet, nu sunt sfântă =}}}
Dar sa fi cu una si sa crezi in ea si sa se dea sfanta cand e de fapt tarfa cum e?