| Macioc a întrebat:

De ce toate prietenele care le-am avut pana acum au fost curve? (si am fost cu foarte multe fete dar toate curve ) de ce n-am si eu noroc sa gasesc o fata care sa nu fie curva? straight face

Răspuns Câştigător
| Andra974 a răspuns:

Pai. Probabil ca ink nu le-ai cunoscut bine. Inainte de o relatie trebuie sa cunosti o persoana inainte de a fi cu ea. De exemplu mie mi s-a intamplat ca majoritatea baietilor sa nu fie ceea ce au fost atunci cand i-am cunoscut. Dupa un timp mi-am dat seama ca trebuie sa vezi cum se comporta si cu cei din jur si ce persoana e in realitate. Faza e ca ai gasit doar,, curve" pentru ca poate nu au fost ele acea fata pe care intr-adevar sa o iubesti. Tot ce iti zic e sa ai mai mare grija si multa atentie cand iti cauti prietena... restul va merge de la sine:*. Baftahappy

15 răspunsuri:
| Alinnnn a răspuns:

Pentru ca esti prea prost!

| MalikBitch a răspuns:

La ce poza ai...depinde ce intelegi uh prin curva

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate ar trebui sa nu le mai cauti pe Centura...pentru inceput.

| MMihai a răspuns:

Dacă tot cauți, poate vei găsii!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pentru ca alegi mereu acelasi tip de fete, banuiesc.

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Pai uite-te si tu dupa fete mai retrase, mai altfel.astea cu decolteu pana in gat si cu fusta pana la fund logic ca-s curve dar na sunt mai atractive decat alea imbracate mai decent. Baftawinking

| zapalicii a răspuns:

Ma'. nu toate sunt ''c...e''`!winking poate 2-3 da nu toate'. asta e'. fiecare cu norocul luiwinkingdaca vr sa mai vb. add: gabriela_diana_99 si poate te pot ajutawinking

| Macioc explică:

@WiLLy prost esti tu si tot neamu tau laughing),

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai, oare de ce vred eu ca tu erai cam "iepuras-coconas" sau Speedy Gonzales la faza?! Nu cumva le-ai dezamagit tu prin cum te-ai comportat cu ele?! Curva este cea care, fortata de anumite imprejurari, presteaza sexul pe bani, ca sa nu moara de foame, mai ales pe somajul asta din ultimii ani! - sau n-ai stiut asta?!

Altele schimba masculii des din alte motive, ca lipsa igienei, egoismul, incultura, impotenta, badarania, etc.

Iti recomand sa cumperi si citesti si insusesti invataturile cartii "Codul manierelor elegante" al doamnei Marinescu - o gasesti in orice librarie! - si ai mari sanse sa iti gasesti apoi o partenera corespunzatoare, care sa te aprecieze pe merit!

| Alinnnn a răspuns:

@andrei Ce replica de **** oh go on
Du-te ma dracu de inapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti analizele, curvele nu umbla singure, umbla cu boli laughing

| Stappj a răspuns:

Pai si de ce alegi numai din astea?laughing

| MalikBitch a răspuns:

Daca a gresit cu ceva mic.e curvalaughing asta inseamna la voi baietii

| skutekplin a răspuns:

Ai matreata cat polistirenu.