| VrRos05 a întrebat:

De ce tot mai multe femei
aleg să se vândă pentru o sumă mai mare de bani, să se transforme din fete de casă în Wc-uri publice și să accepte să o facă cu oricine pune banii la bătaie?
Sexul a devenit o afacere din care femeile isi castiga existența?
Nu toate, 70% din ele.

12 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

laughing Daca femeile sunt wc-uri publice, barbatii care pun banii la bataie sunt nr.1 si nr.2 pe care le faci la toaleta, nu? Pai afla ca o toaleta o poti curata, pe cand dejectiile umane ajung la canal.Sexul cu altele a devenit un mod de petrecere a timpului liber pentru barbati? Nu toti, 70% din ei.

Sper ca observi cat de stupida e intrebarea.Am raspuns cu ceva la fel de stupid.E frumos? Nu, nu e pentru niciuna din partile implicate.Deci ce sens are sa intrebi asa ceva?

| simplaexistenta a răspuns:

Nu. Sexul nu e o afacere. Si femeile nu o fac cu oricine.

| VrRos05 explică (pentru simplaexistenta):

Irelevant. Oricine e Oricine

| simplaexistenta a răspuns (pentru VrRos05):

Vad ca cu tine nu ma pot intelege. Las-o balta.

| VoidEternal a răspuns:

70% dintre femei sunt prostituate? laughing

Sursa: "așa am eu feeling, așa mi-a dat când am numărat pe degete".

Nu te-ai săturat să arunci cu rahat ca o maimuță frustrată cu întrebările astea?

E clar că n-ai nicio șansă să-ți faci o iubită și asta pentru că indiferent cât ți se repeta aici, tu crezi în continuare că ele sunt problema, nu tu.

| iulia0514 a răspuns:

Problema este că ești tu prea disperat și generalizezi! Dacă tot zici ca 70 % din femei se prostituează atunci de ce nu apelezi la serviciile lor sa scapi odată de obsesia asta?

Răspuns utilizator avertizat
| VrRos05 explică (pentru iulia0514):

Nu mă vând dar nici nu vând.
Aștept ceva ce iubesc...

| RIGeorge a răspuns:

Fiecare e liber sa faca ce vrea, unele o fac de placere si mai sunt si platite, altele o fac din obligatii si altele ca nu au incotro, nu avem dreptul sa le judecam, asa se intampla peste tot este o normalitate pe acest pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doaar penal, dacă ea nu e de acord.

| Ka0ru a răspuns:

De unde ai scos frate procentul ala? Ai facut tu vreun studiu?
Mai du-te odata cu conceptiile astea de incel incuiat la minte care crede ca toate femeile i se cuvin dar daca il refuza sunt curve. Problema nu e la femei, e la tine.

| unu1doi2noua9sase6 a răspuns:

Cine teo suparat? doamna mama ta din ce procent face parte? din 70 la suta sau ii ajungea alocatia