Daca femeile sunt wc-uri publice, barbatii care pun banii la bataie sunt nr.1 si nr.2 pe care le faci la toaleta, nu? Pai afla ca o toaleta o poti curata, pe cand dejectiile umane ajung la canal.Sexul cu altele a devenit un mod de petrecere a timpului liber pentru barbati? Nu toti, 70% din ei.
Sper ca observi cat de stupida e intrebarea.Am raspuns cu ceva la fel de stupid.E frumos? Nu, nu e pentru niciuna din partile implicate.Deci ce sens are sa intrebi asa ceva?
70% dintre femei sunt prostituate?
Sursa: "așa am eu feeling, așa mi-a dat când am numărat pe degete".
Nu te-ai săturat să arunci cu rahat ca o maimuță frustrată cu întrebările astea?
E clar că n-ai nicio șansă să-ți faci o iubită și asta pentru că indiferent cât ți se repeta aici, tu crezi în continuare că ele sunt problema, nu tu.
Problema este că ești tu prea disperat și generalizezi! Dacă tot zici ca 70 % din femei se prostituează atunci de ce nu apelezi la serviciile lor sa scapi odată de obsesia asta?
Fiecare e liber sa faca ce vrea, unele o fac de placere si mai sunt si platite, altele o fac din obligatii si altele ca nu au incotro, nu avem dreptul sa le judecam, asa se intampla peste tot este o normalitate pe acest pamant.
De unde ai scos frate procentul ala? Ai facut tu vreun studiu?
Mai du-te odata cu conceptiile astea de incel incuiat la minte care crede ca toate femeile i se cuvin dar daca il refuza sunt curve. Problema nu e la femei, e la tine.
Cine teo suparat? doamna mama ta din ce procent face parte? din 70 la suta sau ii ajungea alocatia