Și după imediat la sex, fiindcă fată dacă e atrasa de el nu sta câteva luni aici greșești rau. Nu sunt eu vreun experimentat sa știu dar nu am auzit fată să aștepte câteva luni, poate câteva ore
Eu dacă nu face sex la prima intalnire a doua oară nu mai vede intalnire cu mine, punct.
De aia nici n am avut relație, că nu-mi place sa construiesc, sa aștept, mai bine focusez timpul pe altceva.
Ma ca sa faci sex de la prima intalnire, trebuie sa te intalnesti cu genul de fete care fac asta, ca nu toate sunt atat de deschise si trebuie sa arati foarte bine si sa ai si contextul favorabil. Asta cu sexul la prima intalnire e ceva greu de obtinut
Ma gândesc dacă eu n am răbdare să construiesc, de ce o fată ar avea răbdare sa construiască o relație mai multe luni ca să se ajungă la sex
Și dacă ieși non stop din casa tot la nimic se ajunge. E greu de făcut o relație să fim seriosi
Și o fată normală dacă o plătesc va face sex cu mine, la asta te referi, fiindcă iarăși își dau arama pe față, majoritatea fetitelor se vând pentru bani
Și crezi că nu exista și intre fetele normale asemenea fete? Faptul ca nu lucrează pe centură nu spune că nu exista curve și pe strada
Cum sa fie ușor cand pentru mine și cred că și pentru alții care suntem băieți cuminți nu avem parte niciodată de o fată. Fiindcă fetelor din ziua de azi le plac băieții rai, duri, agresivi, care sa le bata, sa emane masculinitate ca domne e bărbat.
Corect! Uite ca aici sunt 100% de acord. Chiar asa, pentru ce atata timp pierdut. Daca te-ar lua de sot, atunci ai pentru ce sa astepti si un an!
Femeile sunt în general o pierdere de timp. Cică se aranjează pentru ele.
Sex în prima zi sau a 2 zi fac femeile cu bărbați pe care nu îi pot avea și au ocazia să fie băgate în seamă de bărbații ăștia.
Pentru că băieții nu respectă si apreciază nimic din ce n-a fost greu de obținut.
Pentru ca nu toate fetele functioneaza cum vrei tu. nu au iesit bine cu tine gata vor sa sara pe tine...