| OnlineZ a întrebat:

De ce trebuie sa suferim?sadsadIntodeuna se gaseste cineva care sa ne rupa inima.whistlingoh go on

Răspuns Câştigător
| JamieGold a răspuns:

Hey!
Pai,in primul rand,a suferi face parte din cursul natural al vietii unui om,suferinta este una din caracteristicile care ne face umani.
Lasand deoparte lacrimile si toate celelalte sentimente negative pe care le provoaca,suferinta,are si o parte pozitiva,este, as putea spune, pretul fericirii, ne invata oarecum care sunt lucrurile sau oamenii ce merita cu adevarat aprecierea noastra, asa cum ni-i arata si pe cei pe care poate am pus un pret prea mare si in realitate nu meritau nici macar 1 banut,cu alte cuvinte ne dam seama de greselile pe care le-am facut in trecut si de alegerile gresite pe care le-em luat,iar atata vreme cat inveti ceva din toate astea,e ok,ai mai multe sanse sa eviti a mai suferii pe viitor.
Mai poate fi numita si motivul pentru care mergem mai departe,pentru ca sti,este o vorba,ce nu te omoara,te face mai puternic,deci suferinta are si parti pozitive,cel mai important este sa ai pe cineva aproape care sa te ajute sa treci mai usor peste,familie,prieteni,iubit, un catel in cel mai rau caz big grin, oricine, dar sa fie cineva drag tie.
Sper ca te-am convins ca nu e chiar atat de rau sa suferi putin si ca intotdeauna dupa ploaie, va rasari si soarele.happy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca asa-i viata, nu poti sa spui ca ai trecut prin "asta" daca n-ai suferit pana acum.

| Ana_4223 a răspuns:

Pentru ca dintoate durerile suferintele problemele din viata invatam cate ceva, iar acel ceva pe parcurs ne face mai puternici.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e viata, si cu bune si cu rele.

| XxToxicDanielxX a răspuns:

Asa este viata...Normal ca nu ai cum sa nu suferi.Sunt niste sentiment chiar dureroase care te apasa, parca am fi tinuti in lanturi si torturati.Nu exista om care nu a suferit, n-ai ce sa ii faci.

| Sexualitate a răspuns:

Nu "trebuie" să suferim... Dar suferinţele acestea, aproape inevitabile, ne ajută apoi să apreciem mai mult speranţa, bucuria, fericirea!

| MihaelaOtilia a răspuns:

Stiu cum e sa suferi, banuiesc ca suferi din pricina unui baiat. Si eu sufar din acelasi motiv. Nu trebuie sa mai suferi, trebuie sa te decizi ce faci, ori lupti, ori renunti. Mult noroc draguta!

| OnlineZ explică (pentru MihaelaOtilia):

Da m-am indragostit, dar se pare ca este imposibil, lasa-mi un id daca vrei sa mai vb.mi-ar face bine.Te pup si eu!

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru OnlineZ):

Nu pot sa iti dau mesaj, nu stiu cum sa iti las id-ulsad