Pai pentru ca asa sunt baietii Asta patesc eu de cateva saptamani Numai ca la mine dupa ce a dat semne ca ma place umbla cu altele Epic, dar nu ai ce sa le faci
Asa sunt ei.Si mie mi se intampla acelasi lucru. Dupa ce ultimu prost isi dadea seama ca ma place acum nu prea mai face nimic, dar e in banca c mine asa ca mereu radem si ne distram impreuna...
Problema se pune in felul urmator. eu i-am spus ca ma place si el nu a zis nici da nici nu. dupa a inceput sa ma bage in seama, iar eu i-am raspuns dar nu sa ii dau de inteles ca sunt moarta dupa el. iar acum la un an dupa ce i-am zis ma evita si are o problema cu mine, doar cu mine.
Ok,de acord cu tine. exista si cazuri din astea.dar, exista si cazuri in care, acordandu-i prea multa atentie si importanta si dandu-i de inteles ca-l placi, baiatul si-o ia in cap..si "joaca" la mai multe..este?
ca sa intelegi mai bine,asta mi se intampla mie, adica tot el e cel care-mi trimite mesaje(nu suntem impreuna), si tot el e cel care umbla cu altele.el crede ca eu nu stiu, DAR, eu stiu cam tot ce face el! si aici ce greseala mai e? faptul` ca i-am dat de inteles ca-l plac..greseala mea, recunosc!
Pana la urma cel mai bine e probabil sa spui in fata tot e simti, iar daca vezi ca nu e reciproc sa renunti. Si sa faci asta inainte ca totul sa devina prea important...
Nu e sfarsitul lumii! dar, vezi? "de fapt ea ma placea dar eu nu am observat. pai sa fi venit sa imi spuna'', tu ai zis-o..si voi baietii, asteptati sa vina fata la voi? semne, peste semne, dar unii baieti tot asteapta sa le cada din cer!
elisarktis întreabă: