| Ștefaniastef a întrebat:

De ce un baiat dupa ce da semne ca te place, incepe sa te evite fara sa ii fi gresit cu nimic?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| mikaguapa a răspuns:

Pai pentru ca asa sunt baietiioh go on Asta patesc eu de cateva saptamanioh go on Numai ca la mine dupa ce a dat semne ca ma place umbla cu alteleoh go on Epic, dar nu ai ce sa le facihappy

| AlexaChristiana2000 a răspuns:

Asa sunt ei.Si mie mi se intampla acelasi lucru. Dupa ce ultimu prost isi dadea seama ca ma place acum nu prea mai face nimic, dar e in banca c mine asa ca mereu radem si ne distram impreuna...

| Ștefaniastef explică (pentru claudiu2386):

Problema se pune in felul urmator. eu i-am spus ca ma place si el nu a zis nici da nici nu. dupa a inceput sa ma bage in seama, iar eu i-am raspuns dar nu sa ii dau de inteles ca sunt moarta dupa el. iar acum la un an dupa ce i-am zis ma evita si are o problema cu mine, doar cu mine.

| Indestructible a răspuns:

Nu văd nimic greșit sau imoral în asta. Dar tu ce ai dori să facă?

| Ștefaniastef explică (pentru Indestructible):

Sa spuna lucrurilor pe nume. E chiar atat de greu? waiting

| Auslesse a răspuns (pentru mikaguapa):

Exact asta mi se intampla si mie! nu ma ignora, dar na...baietii-s baieti! n-ai ce le face!

| Auslesse a răspuns (pentru claudiu2386):

Ok,de acord cu tine. exista si cazuri din astea.dar, exista si cazuri in care, acordandu-i prea multa atentie si importanta si dandu-i de inteles ca-l placi, baiatul si-o ia in cap..si "joaca" la mai multe..este?
ca sa intelegi mai bine,asta mi se intampla mie, adica tot el e cel care-mi trimite mesaje(nu suntem impreuna), si tot el e cel care umbla cu altele.el crede ca eu nu stiu, DAR, eu stiu cam tot ce face el! si aici ce greseala mai e? faptul` ca i-am dat de inteles ca-l plac..greseala mea, recunosc!

| Ștefaniastef explică (pentru Auslesse):

Pana la urma cel mai bine e probabil sa spui in fata tot e simti, iar daca vezi ca nu e reciproc sa renunti. Si sa faci asta inainte ca totul sa devina prea important...

Răspuns utilizator avertizat
| Indestructible a răspuns (pentru Ștefaniastef):

Nu-mi spune mie asta, spune-i-o lui.

| Auslesse a răspuns (pentru claudiu2386):

Nu e sfarsitul lumii! dar, vezi? "de fapt ea ma placea dar eu nu am observat. pai sa fi venit sa imi spuna'', tu ai zis-o..si voi baietii, asteptati sa vina fata la voi? semne, peste semne, dar unii baieti tot asteapta sa le cada din cer!