Pai ca ei cred ca daca sunt cu mai multe fete sunt''smecheri''.un baiat inseala o fata din mai multe motive.unu din ele este cel de mai sus sau ca nu simte nimic pentru tipa cu care e sta cu ea doar la misto.sau ca s-a plictisit..depinde.parerea mea este ca nu toti sunt la fel mai exista si exceptii dar foarte micipup:*
Stiu eu un baiat care ii place sa stea cu 3 fete de odata daca nu sta macar cu 2 in acelasi timp nu se simte el bine
Nu suntem toti la fel, nu iti pot raspunde pentru ca nu am facut acest lucru. Despre fetele care isi insala partenerul ce parere ai/aveti?
Nu generaliza.Depinde de caracter.Si o fata poate sa insele la fel de "bine" ca un baiat.
Motivele pentru care cineva inseala, sunt multe (depinde de persoana). Unii chiar au "instinctul" asta de a "vana" cat mai multe cuceriri.
Dar stai linistita ca nu toti sunt la fel cum nici noi, fetele, nu suntem la fel, nu?
Daca fata il plictiseste normal k baiatu cauta ceva mai interesant si palpitant
Deoarece majoritatea fetelor manifesta atractie mai ales fata de masculii tupeisti si increzuti, care prin acest fapt, ca se cred centrul universului, au impresia ca pot calca in picioare pe oricine, indiferent ca-si bat joc de sentimentele respectivei persoane.
Tot acestia, mai traiesc si cu impresia ca ce le place li se si cuvine, de aceea cum vor vedea o alta fata carora li se pare mai atragatoare sau dupa ce s-au plictisit de o relatie, nu vor avea prea multe ezitari sau remuscari sa dea cu piciorul actualei, lucru care se intampla in cel mai bun caz. Nu de alta, dar majoritatea acestor "rahati cu ochi" merg pe principiul una de buna, una de rea, fara a avea niciun fel de regrete sau mustrari de constiinta.
Dar nu toti barbatii sunt astfel. Doar ca cei mai cu bunul simt, prefera sa nu-si dea aere si sa se bage prea mult in seama, de aceea cealalta categorie de masculi este mult mai evidenta, lasand impresia ca-i predominanta.
Pentru ca asa se simt ei mai bine dar nu toti baietii sunt la fel, unde nu inseala baiatul....inseala fata
Ca atunci cand un baiat vede o fata frumoasa normal ca simte o atrcatie pentru ea.Si apoi lui ii place de doua.In acel moment el foloseste "capul" dintre picioare.
Sexual baietii tineri simt o atractie sexula foarte mare pentru sexul opus, sa nu uitam de diferenta de maturizare dintre cele doua sexe, faza e pustani vor doar o gaura nu altceva gandeste rational ce ar vrea un baiat de 16-20 de ani de la o fata? nu toti baietii sunt la fel doar ca voi vrei prea multe noi vrem mai putine
Toata lumea insala pe toata lumea. NU doar barbatii insala ci si femeile la fel de mult.
In general, partenerii nostri cauta la alta persoana ceea ce nu i se ofera. Sau, mai exista cazurile in care insala de dragul de a insela. In cazul meu, am inselat de 2 ori, prima data cazul 1, a 2 a oara, cazul 2.
"toti baietii sunt la fel", nu este buna generalizarea, deoarece nu i-ai incercat pe toti.
1. baietii insala doar daca de la prima fata nu primesc ce vor, altii insala doar asa, fara motive.2. unii au nevoie de mai multe fete pentru a se satisface.3. nu toti sunt la fel.
Sincer eu nu stiu..pentru ca n-am facut-o niciodata. poate pentru bani. poate se plictisesc. poate place pe altcineva
Da..eu nu vreau sa fac asa..ca nu-mi place.mie nu-mi trebuie numai unul:X
anonim_4396 întreabă: