Pentru ca s...a a trecut prin cale urinara si da un fel de virus! Dar nu iti face grij, spala-te cu sapun si gta
Pentru ca e posibil ca atunci cand ai bagat-o de tot sa fi dat de urnia fetei si peste un timp e posibil sa te usture foarte tare sau deloc. Daca deaum vrei sa nu te mai usture fa o bae cu o zi inainte da cu crema si dupa poti sa i-o bagi non-stop. Vrei un sfat? Daca i-o bagi cu incetul o sa aiba mai multa placere dar daca i-o bagi asa repede nu prea se vede placere.Dar oricum sigur o sa ii placa depinde cum iti place salbatic sau romanic.Succes:d/...FUNDA? PLZ?
Posibil sa fie o infectie sau doar iritat canalul, depinde. Daca usturimea persista si mai tarziu inseamna ca e ceva infectie si ar fi bine sa te prezinti la doctor pentru a te trata. Succes
Nu cred ca ii vorba de urina fetei ca na tin minte ca am simtit treaba asta si mai demult dupa ce m-am masturbat odata. Si faza e ca simteam o durere asa si la testicule, ca atunci cand te excita o fata foarte tare si dupa te lasa asa.Ms pentru sfat da stai linistit ca in domeniu stau bine pe picioare motiv pentru care pot sati confirm ca ai dreptate!
Daca te ustura in timp ce urinezi ii doar o infectie urinara, asta nu ii ceva grav1
Apa si sapun este solutia! iei un servetel il uzi si ii pui sapun si te dai pe aia intima. pzda FUNDAA BAA
George0197 întreabă: