E la fel ca diferenta intre o piscina si un bazin public. Nu preferi sa fie piscina ta de la inceput decat sa mergi la un bazin unde s-au scaldat toti si unde pot sa fie boli?
Pentru ca sunt mai cuminti. si in ziua de azi multi baietii. cauat fete mai cuminte. mai de casa... si virgine. ( parerea mea :* )
Pentru ca sunteti pure, inocente. S-ar simtii mult mai bine daca ei ar fi primi cu care ati face voi. Nu simit gelozie ca voi ati facut-o cu altcineva.
Sincer, imi place intrebarea ta. Practic, voi sunteti altfel. De ex. eu sunt cu o fata de aprp 2 ani si inainte era virgina intr'adevar. Dar dupa ce am facut pasul cel mare, ne'am apropiat mai mult. E altfel. La unii baieti, chestia asta conteaza intr'o relatie. La altii, este doar un 'trofeu'.
S-ar putea! Ma referam ca doar uni stiu sa acordeze mai multe chestii la o fata cum ar fi caracterul etc., nu toti au rabdarea pe care o necesita o fata...
Fiecare baiat ar vrea sa fie primul, ori chiar singurul in relatia cu o fata, dar nu priveste acest aspect si din partea cealalta.Chestia cu virginitatea e cam depasita, pentru ca nimeni nu poate trai o,, relatie unica,,.Si baietii vad altfel lucrurile, odata cu varsta.Prima dovada ca a ajuns la maturitate, pentru un baiat, e tocmai acceptarea faptului ca fata nu a trait intr-un balon de sticla.Pana la o relatie stabila e bine sa cunoasca fiecare mai multi oameni.Asta nu inseamna neaparat sex cu fiecare.
Pai,depinde,daca fata e frumoasa si daca are reputatie de fata cuminte sau nu, adica, intelegi thuu
Mie nu-mi plac virginele.Se lasa greu la orice lucru.Sunt prea speriate de bombe sau nujt ce si mai bine iei una dezvirginata, ca sa nu mai patezi patul si sa te chinui.
Pentru ca vor la le dizvirgineze ei. e simplu ... asta e partea cea mai buna ain a fi baiat
Claudiaddg222111 întreabă:
pinky_2290 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: