| Mirellia a întrebat:

De ce unii băieți reacționează aiurea când sunt respinși (civilizat) de o fată?
Nu e normal ca atunci când nu e genul tău, nu-ți place, sau indiferent care e motivul tău, să-i spui civilizat nu și el să înțeleagă chestia asta?

18 răspunsuri:
| adorbanii a răspuns:

Pentru că sunt obișnuiți să fie pupați în c*r

| OmBanal33 a răspuns:

Copii fac asta, cei care nu sunt destul de maturi...

| GambleR40792 a răspuns:

E foarte usor ca fata sau femeie sa iti dai cu parerea, habar n-ai ce inseamna ca baiat sa iti iei nu unul, nu cinci, nu noua, nu cincizeci si noua de refuzuri ajungi la saturatie si turbezi

| adorbanii a răspuns (pentru GambleR40792):

Nu este nimeni obligată să vă zică da

| GambleR40792 a răspuns (pentru adorbanii):

Atitudine de diva, nu te-ar refuza si pe tine baietii la care nu le ajungi nici cu pzd la nas, nu ca s-ar intampla vreodata la cat de greu e dating-ul in zilele noastre

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns (pentru GambleR40792):

De ce ar interesa-o pe o fată sau i-ar păsa, de câte refuzuri își ia unul? Nu e nici mama nici tutorele lui. Nu e ea responsabilă de eșecurile tuturor.
Iar toate refuzurile astea de care spui, au o motivație în spate. Nu toți băieții din lume își iau refuzuri.
Și culmea, nu toți băieții care NU arată bine, își iau refuzuri. Pentru că unii mai au și creier în cap.
Asta ca să nu mai bage toți ratații cu caracter infect textul ăla cu "ce vină am eu că nu arăt bine?"
N-am auzit pe nimeni zicănd "ce vină am eu că felul meu de a fi e mizerabil și mă comport ca un idiot?" laughing

Am atitudine de om care susține drepturi

Când ai un caracter infect poți să fii și cel mai frumos din lume că tot singur rămâi

| Allhambra a răspuns (pentru GambleR40792):

Ai arătat aici în două postări ce atitudine și caracter de rahat ai.
De ce naiba te mai miri că îți iei zeci de refuzuri?
Cine s-ar încurca cu tine?

| GambleR40792 a răspuns (pentru Hammurabi):

Tu ce ai patit prietene, esti nevorbit si ai decis sa te bagi in seama, ai?

| GambleR40792 a răspuns (pentru Allhambra):

Voi ii refuzati pe majoritatea care scot prostii pe gura, si nu cum arata din exterior cand ii vedeti saracutele de voi

Ma cunosti personal, de iti permiti sa faci afirmatia asta, ai mancat din aceiasi farfurie cu mine, sa iti dai cu parerea asa din nimic, vorbeam in general desteapta pooli si nu ma lua cu texte basinoase ca nu e asa cum am zis eu

E plina lumea de fete scolite si destepte ca voi ce isi permit sa refuze baietii pe motiv de incultura, m-ai spart cu asta

| Emma30555 a răspuns (pentru GambleR40792):

Ca sa nu îți iei refuz, trebuie sa abordezi o fata care îți dă semnale ca te place. Dacă râde la glumele tale, dacă îți zâmbește, dacă pare deschisa sa discuți cu ea, dacă e drăguță cu tine, sunt semne ca te place. Dacă nu te place o fata nu este ea devina fiindcă inimii nu ii poți poruncii, nu poți alege cine sa te atragă. Fetele nu își iau refuzuri asa multe fiindcă ele inițiază mai rar o relație, băieții sunt vânătorii de aceea e și normal sa primească și refuzuri, și cei mai populari băieți primesc refuzuri, nu asta e problema. Problema este când aduni frustrari și te porți urat cu sexul opus deși nu sunt devina cu nimic, chiar dacă sunt fitioase sau nu, nu poți sa le impui sa te placa, nu e problema ta dacă sunt fitioase, își vor găsi fitosi ca și ele, dar sunt destule fete cu bun simt, fără fițe care știu sa refuze diplomat sau care își cauta băieți mai maturi care știu sa se comporte. Sunt și băieți care cuceresc fete în timp, dar au răbdare și le pot face sa se îndrăgostească de ei dar astea sunt cazuri când fata nu spune un nu categoric

| Allhambra a răspuns (pentru GambleR40792):

Poți să arăți tu ca Brad Pitt, dacă scoți prostii pe gură tot un zero ești. Că nu te ia nimeni să te țină în vitrină. laughing

Urlă frustrările în tine, ai o viață tristă.
După analfabetismul de care dai dovadă și după agresivitatea din limbaj îmi dau seama că nici gayii nu se uită la tine.
Să nu-ți fie rușine de faptul că ești singur, să nu-ți fie rușine de cine ești, părinții tăi sunt destul de rușinați.
Mai iubești natura, chiar și după ce ți-a făcut?
Este inutil să fac mișto de tine, pentru că țiar lua toată ziua să înțelegi la ce m-am referit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei

Cred că depinde și de situație, asta în cazul în care fata folosește aroganța ca să facă asta sau poate lui i se pare că ea l-a refuzat ostentativ

Iar foarte mulți nu știu să primească un refuz fie pentru că n-au mai primit, fie pentru că sunt orgolioși sau pur și simplu nu înțeleg că nu e vorba de ei ci pur și simplu nu există conexiune

Foarte mulți au o stimă de sine scăzută, probleme de natură emoțională și așa mai departe