Asa-i-n viata domnisoara obisnuieste cu asta, si voi fete la fel ne faceti noua sperante desarte, adica eu va cumpar de baut in club, va invit la dans, va platesc taxiul, ma lasati sa va sarut si sa va pipai iar la sfarsit nu imi dati nr de telefon nici facebook si tot noi baietii ramanem cu buza umflata
Avem și noi o groază de intrebari.
De ce unele fete umblă doar pentru bani?
De ce unele fete nu acceptă decât iubirea? E prea puțin pentru voi sau ce?
Toate dați vina pe băieți de parcă noi am avea toată vina asupra noastra, ei bine nu este asa. Din cauza voastră (majoritatea care nu vor decât ce le arde lor) trebuie să ne schimbăm și noi stilul de viață și să facem alegerile posibile.
Sau poate suntem toți de vină ca nu știm ce înseamnă cu adevărat iubirea sau o relatie.
Hai sasi spun ceva din propie experienta, cand eram baiat cuminte ma comportam frumos cu fetele se intampla 2 chestii
- ma bagau in freindzone si imi povesteau cum isi bate joc de ele badboys,dar niciodata nu vedea ca langa ea e un baiat cuminte,voua nu va plac baietii cuminti,un studiu in usa a confirmat ca feministele care urlau ca vor batbatii de casa au inselat primele au dat peste buni barbati chiar ele recunoasteau asta
- alte fete care ma minteau non stop cam asta e majoritatea,ipocritele,falsele nu chiar materialiste nu am dat banii pe femeii la viata mea dar urasc minciuna
in concluzia draga mea voua va plac baieti de care tu le numesti nesimti,si pe de aia va plictisiti si i bagati in freindzone sau va bateti joc si astia devin badboys
unele femeii inteligente aprecieaza baietii cuminti le transforma in catelusi lor se folosesc de ei pana dau de un alfa,asta fac majoritatea,au un provider,beta de care se foloseste material,emotional,cand da de un badboy,un curvar fuge cu el,baiatul beta plange ca bolovanul
alta ipoteza e varsta, la varsta lor ce ar putea vrea insuratoare? la varsta aia vrem sex si facem orice pentru el,desi eu cred ca fiecare baiat a iubit o data in viata da ea,ea rasplatit iubirea in cel mai urat mod posibil, desigur ca nu sunt de acord sa te folosesti de cineva pentru sex, dar gandeste-te ca noi stam cu o fata pentru sex in mare parte, scopul unui mascul este reproducerea, asta nu inseamna ca nu avem sentimente, eu vorbeam de atractia de la inceputul unei relatii
si noi avem nevoie emotionala sa iubim da nu ai cu cine frate la ce fete sunt in ziua de azi
Pentru că le place fetelor, se simt atrase de acest gen de băieți nu toate dar marea majoritate.
Dacă ești "cuminte" ajungi să fi văzut prost, rușinos și cam prostuț.
Ca o fată să se îndrăgostească de un băiat e și alegerea ei lăsânfu-se pradă vrajelilor lui.
Am spus cam tot ce era de spus cred pe lângă asta se poate completa și cu opiniile altora.
Un raspuns pe masura. fac pariu ca ea nu are replica la ce ai zis tu, un mare adevar
Man nu asta urmaream sincer mi egal ce raspunde asta nu schimba realitatea, acei badboys sunt frumosi si in cautare de trofee noi mereu, lor le plac curvari astia ca sunt interesanti si cool, bine am spus ca n-am dat mult banii pe ele ca cad vedeam ca vrea banii fugeam de ele dar sunt multe materialiste, astia din usa au facut atatea studii ba unu urat cu masina primea nota 9 din 4 cand era sarac, fetelor le place ce e in spatele unui barbat banii tai ce ai ma intelegi?
Da, trebuie sa fi super norocos sa nu ai bani, nici frumos sa nu fi dar sa-ti gasesti marea iubire
Man daca esti frumos,inalt isi gasesti,asa cum noua ne plac si lor le plac, cei care nu au frumustete se valorifica prin banii simplu,asa e ca cimpanzeul alfa ca sa arate cine e arata penisul in fata tuturor,na noi ne aratam pozitia sociala in societate,suntem ca ele man, acelasi chesti ca ele, dorinte, interese mai ales bobono, sti ca masculi fac cadouri cand vor sex la femele? da si ele accepta apoi sex, la noi cum e? iubi nu mi-ai facut cadou am dat peste altu cu masina, te iubesc dar te las cu bine
"De ce unele fete sunt nesimtite? Nu ma refer la toate ma refer la acele fete care ei bine se joaca cu sentimentele baietilor". Ai inteles ideea?
Nu e vorba de baieti, e vorba de persoane. Ca o fi fata, baiat, persoana respectiva... poate fi orice!
Sa nu itam ca si fetele sunt la fel. Doar nu-ti inchipui ca nu sunt fete care umbla din floare in floare! Si apoi baietii inseala cu fete care stiu ca inseala pe alta.
Pai cine te pune sa le cumperi de baut? Sau nu poti intra in vorba cu o tipa decat daca bagi mana in buzunar?
O inviti la dans.da, tu, si alti 5 de pe langa aia, in club.
Ii platesti taxiul. Pai normal, pentru ca speri ca pentru un suc de 10 lei, sa "marchezi". Tu te oferi din proprie initiativa, ca poate- poate pica.
Pur si simplu, fata anticipeaza urmatorul pas. De ce sa iti dea nr de telefon? 90% din tipii cunoscuti in club nu mai suna niciodata.
In primul rand, lucrurile nu se exclud. Poti fi tip alfa, si cuminte in acelasi timp. E chestie de atitudine. Pentru ca de asta se indragostesc tipele..de atitudine. Nu de fizic, nu de cat de curvar esti sau ce "dimensiuni" ai. Se indragostesc de curaj, de demnitate, de felul in care se poata cu femeia de langa el, de masculinitate. Sunt tipi nu neaparat frumosi, dar care te atrag, cum sunt si fete nu wow, dar extraordinar de feminine si gratioase. Poti fi protector, fara sa fii ca un catel. Ai vazut cum se poarta unii cand merg intr-un local, de exemplu? Intra primii, cu capul sus, privesc in jur, vorbesc cu ospatarul pentru o masa, apoi isi iau iubita de mana si o conduc prin multime, ii tin haina, si ii trag scaunul. Daca nu e ceva ok cu serveala, el stie sa isi expuna punctul de vedere, stie ce vrea. E un barbat inteligent, cu opinii, responsabil si in primul rand OM. Ce spui tu acolo e un cliseu, total nefondat, creat ca o scuza. Stii care e problema? Ca multi baieti, din dorinta de a se purta frumos o dau in libidinosenii, devin niste plangaciosi. Nimeni nu vrea un catel. De exemplu, eu una urasc fazele alea cu "Ce faci pui? Bine, pui. Te las, ingeras. Somnic pufos!". Wtf, dude?! Friendzone direct! E cam acelasi lucru cu fetele alintate, care se agata ca scaiul de voi. Cu cat se lipeste mai tare, cu atat vrei sa scapi de el. " Ce vrei sa facem?" 'Nu stiu, pui, ce vrei tu?"
" Vrei sa mergem in locul X?" " Da, pui, daca iti place tie"
Trebuie sa stii sa spui NU. Trebuie sa ai opinii, preferinte, pareri. Nu ma plictisi cu generalitati. Te intreb " Ce parerea ai despre?" "Da, pai ce sa zic..se mai intampla. Asta-i viata!"
Iar lucrurile asta nu au nicio legatura cu a fi curvar si a te purta urat. Ce? Femeile alea pe care le vezi pe strada, mergand de mana cu barbati, crezi ca au parte acasa de un tip care se poarta urat? In general ne plac tipii care stiu ce vor. Asta da, asta nu. "Pai sa vedem, mai vorbim, mai analizam, ma mai gandesc, trec printr-o perioada in care trebuie sa ma regasesc" Astia sunt niste c***ti.
In al doilea rand, nici voua nu va plac tipele linistite, fetele cuminti. Vreti tipe super sexy, interesante, cu toate alea la vedere, neaparat sa arate bine, ca daca nu are fundul nu stiu cum, nu va place. Sa vrea sex non stop, sa va implineasca toate fanteziil, si dupa ai aia va plangeti ca toate femeile sunt curve si va insala.
In al treilea rand, m-ati innebunit cu materialismul asta. Voi ati sta cu una care vinde castraveti in piata? Sau patrunjel la Obor? Hai sa lasam ipocrizia deoparte.
De exemplu, o tipa cu serviciu cat de cat decent, se combina cu baiatul de la spalatorie auto. Da, e bine, e frumos, dar ce mancam? Daca ea ramane somera, salariul lui e insuficient pentru a tine o casa. Din ce platim chiria? Din ce luam Pampers copiilor? Invers, ramane el somer. Ea nu castiga cine stie ce. Si acum, din putinul ei, trebuie sa il intretina si pe el. Da, il iubeste, dar e instinctul de autoconservare. De ce te-ai combina din start cu un tip alaturi de care stii ca vei avea parte doar de lipsuri? Ca sa fii chinuit in numele dragostei?
In gandirea ta desigur,spui ca fizicul nu conteaza,atunci de ce stati cu baieti frumosi? spui ca banii nu conteaza,atunci de ce stati cu aia bogati,spui ca carcaterul conteaza,cum naiba cunosti un carcater dupa cateva zile, lunii, ciudat este ca inca de la prima intarnire spuneti nu ne potrivim deci nu stati sa cunoasteti sufletul, la ceea ce spui tu voi fetele iubiti ce e in spatele unui barbat adica banii, chiar tu o spui dar e instinctul de autoconservare. De ce te-ai combina din start cu un tip alaturi de care stii ca vei avea parte doar de lipsuri? Ca sa fii chinuit in numele dragostei?
Am spus eu ca e moral asa ceva? de ce afirmi ceva ce nu am afirmat? pentru mine un badboy nu este un gunoi care traieste din minciuna si din adevar,curaj,inteligenta, banii, ala e badboy care recunoaste adevarul nu-i este frica de adevar, de competitie, nu i este frica sa spuna ce are in cap, sa spuna ca vrea sex direct
Tocmai, ca nu am stat niciodata cu barbati frumosi. Am fost cu tipi absolut normali. Si pun pariu ca ai vazut si tu cel putin o data tipi urati, cu femei super frumoase langa ei.
Nu am stat nici cu tipi bogati. Si cum ti-am mai spus si cu alta ocazie, ai tendinta (gresita) de a duce lucrurile la extrem. In conceptia ta, ori esti bogat, ori esti sarac lipit. Nu stam cu tipi bogati, pentru ca, guess what? Nu exista suficienti tipi bogati pentru toate. Dar cautam tipi cu job, care isi castiga singuri existenta, care ne pot asiguta stabilitate. Daca unu e somer de meserie, sta acasa si o freaca, pai cum sa se uite vreo femeie la el? Ne hranim cu dragoste? Platim facturile cu amor? Apoi e chestia de statut social. O tipa care e femeie de cariera si castiga, normal ca nu o sa se uite in veci la unul care matura strada. Si asta In primul rand pentru ca fac parte din lumi diferite si nu au nimic in comun. O sa caute unui care castiga aproape cat ea. Ai sa spui "da, dar maturatorul o iubeste sincer". Da, o iubeste, dar pe termen lung o trage in jos. In loc sa progreseze, ea trebuie sa il ajute financiar si pe el. E altceva cand sunt amandoi "puternici" si merg catre acelasi scop. Cand faci numai tu, obosesti la un moment dat. Asta e realitatea si personal nu vad nimic de condamnat in asta. Toti tindem catre mai bine. Tu de ce faci o facultate? De ce vrei o casa mai mare, mai frumoasa? Ca sa progresezi. Nu ti se pare normal sa fim selectivi? Uita-te si in jungla. femela sta cu leul care ii aduce bucata de carne mai mare, care vaneaza mai mult, care se lupta cu alti lei.
Spunem ca nu ne potrivim, pentru ca la prima intalnire scoti rahaturi pe gura. Cum sa ne potrivim, daca stam 2 ore la un suc si apoi imi propui sa vin la tine? Cum sa ne potrivim daca te apuci sa ma pipai ca si cum nu ai mai vazut femeie? Cum sa ne potrivim cand vad ca nu ai planuri pentru viata asta, ca nu stii ce vrei? Cum sa ne potrivim cand vad ca ai tendinta de a deveni un catelus, ca imi sugi tocul si ca esti libidinos? Femeile cu experienta isi dau seama de asta. Si ar trebui sa apreciati ca va "taiem" din prima.
Eu nu ma cert cu tine facem un dialog aici spre binele speciei umane cea care a pus intrebarea sa stie mai multe, la toate punctele punctate de tine isi dau dreptate raluca,nici eu daca as fi fata nu mi-ar placea daca unu mi-ar spune nu vi la mine sau daca ar pune pe mana mine sau i-as trage cuvinte din gura de acord,faza cu facturiile clar banii le plateste nu iubirea, eu asta si am spus ca fetele sta pentru ce e in spatele unui barbat,asa cum leoica aia sta pentru leul pentru hrana asa si la noi, femeia sta ce in spatele unui barbat,in mod categoric promovez progresul uman ca personalitate, totul cu rabdare si cu vointa, ambitie, da am avut un cumanat urat la fizic frumos la carcater, la inceput nu mi-am inteles sora, acuma imi dau seama ca a contat carcaterul
Pentru ca unele fete sunt asa de proaste. Nu ma refer la toate ma refer la alea de pun intrebari ca asta.
Daca nu sti ce sa alegi si in ce sa investesti sentimente si timp... asta e.
Voi de ce sunteti proaste?
De ce ziceti ca vreti o relatie matura cu un partener matur dar dupa o dati in copilarii?
De ce ziceti ca " vai, debea astept sa dau de un barbat cu adevarat barbat cu capul pe umeri, zdravan la minte ce sa ma pretuiasca. Sper sa fie urmatorul. " si cand dati de el il bagati in friendzone pentru ca un badboy va face curte?
De ce cand da-ti de unu cu adevarat compatibil cu voi si dupa cand e vorba de facut urmatorul pas spre relatie o dati ceva de genul " a, da, dar nu vreau o relatie. Esti prea compatibil cu mine. "
De ambele baricade sunt intrebari de genul.
"De ce cand da-ti de unu cu adevarat compatibil cu voi si dupa cand e vorba de facut urmatorul pas spre relatie o dati ceva de genul " haios. imi aduci aminte de o femeie care a fost 3 ani cu barbatul perfect. Inalt, frumos, inteligent, cu bani etc. Dar l-a lasat ca poate gaseste ceva mai bun, proasta avand 35 de ani. DUpa 2 ani era inca singura (sau unul, numai tin bine minte ) dar ala deja era casatorit cu alta .
"In al treilea rand, m-ati innebunit cu materialismul asta. Voi ati sta cu una care vinde castraveti in piata? Sau patrunjel la Obor? Hai sa lasam ipocrizia deoparte." nu cred ca era vorba de asta. Una e sa cauti un barbat o femeie cu acelasi statut financiar, alta e sa cauti DOAR unul / una care ia mai mult ca tine.
Eu afirm si sustin teoria ca femeile din punct de vedere amoros sau emotional, sunt proaste rau.
Bombonikzi întreabă: