Exemple ca mai sus sunt destule. Am doar 21 de ani, femei nu e ca am intalnit multe ( cu care sa vorbesc mai multe ). In mintea mea o femeie e una trecuta de 27 28 de ani. Nu pot vedea ca femeie una la 25 de ani care inca sta cu parintii in casa. Dar na, cum barbatii sunt prosti destui, tot atat de multe sunt si femeile chiar daca lor le place sa creada ca sunt mai diferite. Imi amintesc de una care tot si ea se dadea mare ca avea barbatul perfect. TOate bune si frumoase pana la casatorie. Ea stand acasa ( el era cel cu banii ) facand una alta astepta ceva in schimb. Faza proasta e ca el nu era romantic, nu se omora sa ii duca cadouri si chestii de genul. dupa ceva timp a divortat de asta sa se duca la unul romatic dar care o mai si batea din cand in cand. Tot timpul venea la ex cu falca sau ochiul vanat dar na, cui ii pasa, are un romantic care ii aduce flori cand vrea ea. Ce mai conteaza ca mai viine si cu o scatoalca din cand in cand, romantic sa fie. Mereu m-au scarbit proastele de genul. Am vazut azi pe TPU una care se plangea ca "pisi" e un ratat betiv si violent, dar ea il iubeste. Sa ne ierte cine vrea, dar cele de genul isi merita soarta. Atatia barbati si-ar da viata pentru o femeie care sa ii iubeasca si astea stau langa gunoaie de genul.
Era vorba despre unul cu un statut financiar cel putin egal. Psihologic vorbind, nu vad nimic rau in asta. E normal sa ne dorim mai mult si mai bine. Eu daca as fi bărbat, in loc sa imi plang de mila ca femeile sunt materialiste, mai bine fac ceva cu mine, cu viata mea, pun osul la treaba, castig bani si nu ma apuc sa fac cadouri in stanga si in dreapta. Voi le-ati obișnuit asa, cu cadouri. Daca iesim la prima întâlnire, nu imi spune ca ti-ai comandat ultimul model de Mercedes si ca o sa vina luna viitoare, nu imi spune ca ceasul pe care il porti e de aur, in principal nu te lauda, ca nu ma interesează. Ati ajuns sa credeti ca daca nu creati aparenta de bogati, nu va vrea fata. Gresit!
MIe ca baiat sa vina altul sa imi spuna "mama ce ceas am, am dat "n" pe el" mi s-ar parea patetic daramite ca un baiat sa se dea mare la o intalnire. Cred ca multi fac asta din prostie si vor sa arate ca cu ei nu s-ar plictisi. Multe fete in ziua de azi la 20 de ani se plictisesc repede de iesiri in parc, vor vacante si alte chestii. " nu va vrea fata. Gresit!" nu ii pot condamna pe cei care cred asta. Daca esti atat de sincera cu tine pe cat crezi, arata-mi cati baieti fara bani vezi cu fete pe langa ei? Ce spuneai mai sus, daca lucrezi la spalat masini nu ai pretentii mari.
Ști toată treaba cu materialismul e cã un bărbat ar acepta o femeie cu statut material mai slab (de job vorbesc) dar o femeie și-ar dori ca bărbatul să aibă un statut financiar egal sau superior ei.
Poate par eu misogin dar care femeie spune ca vrea barbat cu bani? Spune ca vrea unu cu bani sa asigure viata buna copiilor . Da, nici pe mine nu m-a durut ce munceste o fata de care imi place, desigur sa nu fie prostituata dar na intram in altele dar sa zicem ca femeile pot folosi aceasta scuza. Barbatul cica nu vrea o femeie care sa castige mai mult ca el, si ele vor unu care castiga mai bine ca ele. Se iarta reciproc
Dacă câștigă o femeie mai mult ca un bărbat sunt situații diverse. Una din ele, la care doar am auzit e că bărbatul e mai "de casă" și se ocupă de mâncare, copii etc.
Alta situație e că femeia e mai bătrână sau își dorește un bărbat mai frumos și îi oferă ea lui ce își dorește. Desigur situații ca asta sunt mult mai plauzibile în străinătate.
Cert e că unele lucruri nu sunt mereu cum ți le dorești mai ales când feministele susțin că vor egalitate între sexe, dar când e vorba de anumite lucruri tot ele sunt nemulțumite
Pentru ca aproxomativ pana acum 50 de ani era mentalitatea ca femeia are grija de casa si copii, iar barbatul aduce bani. Atunci nu se plangea nimeni de materialism. Apoi, in ziua de azi, in cazul multor joburi sunt preferati barbatii sau sunt mai bine platiti. Ca sa nu mai mentionam orgoliul masculin, din cauza caruia multi nu accepta ca o femeie sa castige la fel sau mai mult. Daca ati sti cati viseaza la una cu bani, care sa le cumpere casa si masina. Sunt si barbati materialisti, slava domnului! Si tocmai aia care nu au cu ce, au un tupeu fantastic
"Sunt si barbati materialisti, slava domnului!" cum naiba numai fetele intalnesc barbatii astia care vor femei cu bani nu stiu sau astia le spun doar fetelor ca sunt materialisti. Am muncit in multe locuri, am intalnit multi oameni dar nu am intalnit baieti barbati materialisti. Am intalnit totusi baieti care spuneau " mama daca eram fata ce invarteam prostii pe degete pentru bani " sau " nu as fi muncit o zi in viata mea ".
"Aia care nu au cu ce " = )) tupeul e discutabil oricum iubirea se măsoară în bani și forme din câte observ.
Acum mulți ani până acum, acum, dar și mai încolo se punea accent pe situația financiară adică persoanele cu un anumit statut le era interzis să se căsărorească cu persoane cu un statut inferior.
Da sunt și aceste gen de bărbați și refuză pe motivul că ei vor să fie superior și să conducă, să fie lideri. Sunt genul care vor ca femeia să le fi supusă.
Da mulți își doresc,, dar nu au sentimente față de acea persoană și doar o utilizează pentru a-și atinge scopul. Unii chiar sunt fericiți alături de aceste persoane și se dedică relației.
Nu mulți visează la una cu bani, majoritatea bărbaților preferã mai degrabă una cu forme.
Pentru ca hormoni si pentru ca viata e prea scurta sa te axezi pe o persoana care nici macar nu are o personalitate interesanta, ci doar un fizic.
Hei dragi băieți nu ne mai catalogați pe toate la fel.Eu spre exemplu nu spun ca îmi plac băieții cuminti rsau rău,dar cei rai sunt nesimțiți,iar cei cuminți sunt disperați,pe bune băieții cei cuminți te enervează la culme,cîteodată îți vine să le dai minte, eu am cunoscut mai mulți vaieți cuminți și rai cei cuminți pur și simplu ma urmăreau mereu și se băga la mine în suflet pina la culme, pe cînd cei rai sunt mai respectuoși, adică nu se băga la tine în suflet, eu de exemplu mai bine văd un băiat mai rău decit unul cuminte. Dar dacă vorbim mai serios după mine băieții nu sunt diferiți de fețe sunt și buni și rai și deștepți și vai de capul lor.
Oare diferenta sta in indiferenta celor rai? te atrage indiferenta lor sau?
Asa sunt uni au noroc de fete care ii iubesc si ei isi bat joc de ele dar asta poate e sortit
Asa cum tie isi place o fata frumoasa asa si ei i place unu cu banii, unde e problema? multi urati vor fete frumoase, macar daca erau baieti frumosi, si nu toate vor bogatasi ce naiba cati din noi suntem bogati? inseamna ca 70% din masculi din Romania o fac cu mana dreapta, femeia vrea multe in functie de varsta, educatie, sunt fete care le e rusine sa le dai un suc si materialiste dintr-o parte a tarii care viseaza la masinii, multi baieti beta sunt disperati le trimit en mesaje, logic ca aleg unu de asta indiferent, tu ai sta cu o nebuna care te enerveaza non stop? ne atrage indiferenta indiferent de sex asta e adevarul
Asta ma intreb si eu,iubirea sta in banii oare? fetele iubesc doar banii dupa concluzia asta, nu cred asta, realitatea spune altceva si cei saraci au iubite, femeia isi doreste multe dar sa nu uitam ca sunt emotionale, de fapt nici ele nu stiu ce vor, nu putem sti ce vrem ca suntem finte emotionale, vezi das experiment filmul
Asa sunt uni au noroc de fete calumea si isi bat joc iar eu nu am noroc. Sa gasec una asa
In ziua de azi majoritatea sunt imaturi atat fete cat si baieti. Ceea ce multi numesc m-am indrogostit sau te iubesc, se traduce cam asa m-am atasat de tine, vreau sa ma folosesc de tine, sunt dependent de tine, am nevoie de tine, si interese, etc. Cu aceste minciuni este mascata iubirea sau indragostirea. Multi accepta relatii ca si compromisuri. Intr-o relatie intri ca sa oferi, nu doar ca sa primesti. Daca nu ai ce sa oferi si nici celalalt nu are, nu o sa mearga relatia. Deci concluzie, o relatie se formeaza din doi plini de "iubire". Iubirea, dragostea nu sufera. Unde apara suferinta nu este nici iubire si nici dragoste. Intr-o relatie este nevoie de educatie si conduita care sa mentina demersul relatiei, partea reala, materiala. Ceea ce se intampla in general privind relatiile din momentul actual. este joaca de oameni imaturi, probabil 10% sunt relatii autentice.
Iubirea, iubirea merge pana la moarte daca este nevoie.
Banii oferă recunoaștere, cei cu bani se fac remarcați de ceilalți prin stilul, extravaganța și în special de tupeul lor "I'm the man". Unele persoane devin mai încrezătoare, îndrăznețe, sigure pe ele doar din acest motiv și emană acest lucru ca și cum ar spune "hei sunt aici". Sunt destul de hotărâți și vehemenți în ceea ce fac și în general conduc văzându-se ei înșiși ca alfa.
Sunt persoane sărace care sunt puternice de caracter, înțelepte, inteligente știu cum să facă ca situația să fie în avantajul lor, să dea replici greu de contestat. Pe lângă acest lucru dacă au și o latură comică prezintă un caracter dorit poate de unele femei.
Pe lângă acest lucru vreau să îți menționez că sunt bărbați bogați în haine simple (ex Steve Jobs) și deci poți trage concluzii pripite în ceea ce privește judecarea la simpla vedere.
După cum știm sunt unele femei "romantice incurabile" care le plac să fie răsfățate în acest sens, lumânări, flori pe jos, etc Și cad pradă bărbaților versați în acest sens.
Noi oarecum alegem partea materială datorită mofturilor pe care greu le poți îndeplini, cu resturi... Plus că " bani nu aduc fericirea, dar o întrețin " asta nu înseamnă că nu există familii distruse din acest motiv, totul trebuie făcut cu cap altfel ajungi la partea în care " Banii vin cu moartea " (moartea psihică, nu neapărat cea fizică).
Mulțumesc de recomandare am să vizionez.
Acel "ce", nu se refera doar la bani. Sariti in sus degeaba! In cazul unora se refera la scoala, la educatie, la serviciu. Pai daca tu scrii "Ce faci frumoas-o", cum puii mei, vrei sa te bag in seama? Cat despre tupeu, stii ce se intampla? De regula aia care nu au scoala, au un serviciu de 2 lei sau deloc, nu au educatie etc etc sunt cei mai insistenti. Aia te suna de 100 de ori, aia se baga in seama. Vad o tipa mai aranjata, mai "sus" din punct de vedere social, exact la aia se arunca. Iar problema e, ca daca sunt refuzati, tot ei se supara, ca femeile sunt nu stiu cum. Frate, vezi-ti putin de lungul nasului, mai du-te pe la o scoala, sau uita-te la tipele de categoria ta. Sa crezi ca o relatie dintre un chelner si o judecatoare (de exemplu) merge doar pentru ca el o iubeste sincer, inseamna sa fii complet idiot.
Uite, fara sa dau alte detalii, fac parte din categoria femeilor care nu au nevoie sa fie materialiste. Efectiv nu am de ce, am tot ce imi trebuie. De-a lungul relatiilor pe care le-am avut, zic ca am fost ok. Nu am avut iubiti cu bani, care sa ma duca in vacante, de la care sa primesc cadouri, mi-am platit singura sucurile si concediile, am fost cu tipi normali, sa zic cu o medie a venitului intre 1.000 si 2.000 lei. Am iubit, am facut lucruri pentru celalalt, am incercat sa fiu o iubita rezonabila. Ce am primit in schimb? Cacaturi! Acum vorbesc cu tine, suntem ok, radem, glumim stabilim ca iesim maine, si tu a doua zi nu mai raspunzi la telefon si dispari efectiv 2 saptamani. Mai oameni buni, sunteti normali la cap?
Te rog sa vii sa ma astepti la gara ca am bagaj mult si greu, tu nu poti veni, ca te duci la sala. Despre ce vorbim aici?
Imi spui "Stii, saptamana viitoare e ziua mea. Daca te gandesti sa imi faci vreun cadou, sa stii ca imi plac foarte mult gadget-urile. Uite, de exemplu, ai putea sa imi iei un Samsung Galaxy". Pe bune?
Ce legatura au toate lucrurile astea cu banii? Ce te impiedica sa ai bun simt si sa fii OM?
Mă simt puțin atacat de felul tău de exprimare tu nu vorbești, în general, ci faci cumva referire la persoana mea, dar înțeleg și apoi dacă susții că materialismul nru e totul, de ce apelezi la contrariul inexistenței unei relații dintre un un chelner și o judecătoare? În acest sens ea nu a fost pusă direct sus, apoi să nu mai spun că în prezent nu ai parte de garanția/stabilitatea unui loc de muncă azi poți fi director și mâine șomer.
În plus o femeie bătrână rar mai găsește pe cineva care să se căsătorească cu ea, indiferent de funcția pe care o deține.
Acele lucruri care țin de bun simț nu le găsești la un "badboy" care tinde să fie pe cont propriu și doar uneori se pliază nevoilor iubitei. Cei cuminți sunt enervanți așa cum a menționat cineva mai sus și le prea pasă de prietenele lor și sunt grijulii, și de aceea femeile fug de aceia și aleg pe cineva mai bun zic ele. Sau fie sunt nesimtiti care cred că ei sunt aurul și că fata nu are șanse la altcineva. Unele țin la aceste specimene indiferent căt de mult se înjosesc și cât îndură.
Spui de fetele populare sau cu statut, dar ce e rău în asta atâta timp cât nu-ți bați joc și nu te folosești de altele. Ei tind spre acele deoarece sunt mai inteligente și nu se lasă așa ușor pradă.
"Unii nu vor să se ridice la nivelul femei pe care o iubesc referă să rămână de care poate să se folosească"
"Uite, de exemplu, ai putea sa imi iei un Samsung Galaxy"" acum nu ma mai mir de ce crezi ca si barbatii sunt materialisti .
1. Credeam ca ai inteles inutilitatea mentiunii ca adresarea la persoana a doua singular, este pur impersonala. Nu te cunosc. De ce-as fi facut afirmatii legate de persoana ta?
2. Ai auzit de liber profesionism? Mai gandeste-te, inainte sa lansezi afirmatii atat de banale, de genul "azi esti, maine nu mai esti". Daca esti competent in ceea ce faci, nu te da nimeni afara, de azi pe maine.
3. Ce legatura are batranetea? Poti avea functie si sa ai pana in 30 de ani?
4. Concluzia: nu baietii cuminti sunt problema. Ci aia care sug tocul, catelusii, libidinosii, ultra sensibilii. Apoi, mai e si problema voastra ca nu stiti ce sa alegeti. Daca va curg balele dupa fundul uneia care nu are nici dupa ce bea apa, doar pentru ca arata nu stiu cum, atunci sa nu va plangeti ca sunteti storsi de bani.
Nu cred. Sunt convinsa ca proportia este egala! Acela a fost doar unul dintre exemple. Si de ce nu ar fi si barbatii materielisti? Nu e mai comod sa fii cu o tipa care are propriul venit, egal sau chiar mai mare, decat cu una pe care sa o duci in spate?
Oricum, mi se pare ca am divagat de la intrebare. Nu are nimic de a face materialismul.
Asa ca, dragi baieti/barbati, va rog sa raspundeti de ce uneori sunteti atat de nenorociti, cu fete care nu au fost materialiste?
"Nu e mai comod sa fii cu o tipa care are propriul venit, egal sau chiar mai mare, decat cu una pe care sa o duci in spate?" Doar aia care sunt vai steaua lor vor neaparat una care castiga mai bine ca ei. Cum am zis mai sus, dimpotriva barbatii fac spume daca femeia castiga mai bine ca ei, de aia nu are probleme cand ea castiga mai putin.Cum ti-am mai zis, nu prea am intalnit eu barbati de genul ca sa fiu de acord ca proportia de materialisti e egala ca partea de femei materialiste. Cine stie. Cat despre intrebarea ta la urma, aia sunt nenoriciti, ce pretentii ai la ei. Dar cine e vazut bine in ziua de azi? Ala care e nenorocit evident ca nu, ala care e prea de treaba e papa lapte ( vazut de femei ) si rareori se gaseste sa fie cum vrea o femeie. Adica nici prea prea nici foarte foarte. Fiecare gen are chestiile lui. Una de 20 de ani pe cine va alege? Pe ala de 20 de ani care poate inca sta cu mama si cu tata si nu are bani de buzunar sau ala de 25 de ani care munceste de ceva timp si are bani? Cum si un baiat pe cine va alege? Pe aia care arata bine sau pe una grasa si urata? Fiecare gen cu partile lui bune si proaste.
Vad ca ai o mica problema cu generalizatul. Inteleg ca ai dat peste cativa tampiti dar nu toti sunt asa. Daca ai stii peste cate materialiste am dat eu, te-ar durea capul. La prima intalnire sta si te intreaba daca ai masina sau cat castigi, e clar. Dar nu e ca le cred pe toate din start asa.
Man eu in experienta mea am dobandit ca in general e cu rost si chesetia asta gen lol
Bombonikzi întreabă: