Iti place cum arata. dar nu si modul de a se exprima, gesticulatia si modul de a imprima cuvintele in auzul nostru (intonatie)
La cei cu personalitate. iti place cum se comporta, exprima, dar nu prea sunt. foarte "mrr"
(desigur ca tu detii raspunsul, eu doar am spus niste ipoteze )
Cum te atrage personalitatea? Te atrage ca să ce? Cîmd te atrage personalitatea lor, uiți că ei sunt și bărbați?
Kiran ți-a spus tot ce era de spus.Adevarul e că e cam greu să găsești acel partener care e perfecțiune întruchipată.
Este diferența asta că cei care arată bine sunt foarte obraznici tocmai că au de unde alege femei.
Pentru că un fizic plăcut nu vine neapărat la pachet cu o personalitate distinctă și inteligență. Nici invers.
Nu ai ochi sa vezi dincolo de aparente.mi-se intampla si mie sa nu fiu atras sexual de ofemeie doar pentru ca nu era extraordinar de frumoasa, sau pentru ca isi ascundea nurii..si totusi, daca ai privi cu atentie, vei observa sexualitatea innascuta in personalitate si invers. Trebuie doar sa tii ochi larg deschisi, si vei fi surprinsa de cata sexualitate poate emana un om inteligent.
Pentru ca aia care nu te atrag sexual spera ca te vor atrage sexual fiind foarte placuti ca personalitate, si ofera ce au mai bun din punctul asta de vedere. Aia care te atrag sexual nu simt nevoia sa se deranjeze.
Belingot întreabă: