Pai barbatii sunt profitori (unii) fiindca atat stiu sa faca in viata cu asta traiesc sau pe plan sentimental vor sa dovedeasca in sinea lor ca-s macho ori umbla cu alte femei ori le folosesc ca pe niste carpe si apoi le arunca ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.In mod general barbatul este considerat ca fiin d o necesitate la fel si femeia un rau necesar pentru barbati adica,rau( geloasa,cu principii, dependenta, sa stie ce vrea de la viata) iar necesarul scurt si la obiect(sexul).Dar slava bunului Dumnezeu ca nu toti sunt asa mai exista si pe lumea asta cativa care sunt devotati familiei si sunt alaturi de iei pana la capat. Femeile sunt naive in general inca de la varste fragede, cred ca tot ce zboara se mananca(nu toate)acestea (in general) se numesc pitipoance, care isi incalca demnitatea pentru a se simti iubita dar nu e necesar.Insa intr-o relatie intre 2 oameni care unul isi implica trup si suflet (femeia/barbatul) si unul care habar nu are ce e cu el (femeia/barbatul), aceasta nu se poate numi relatie.Sau daca nu te referi la acel tip de femeie naiva, ia-ta un exemplu:Femeia are incredere oarba in partenerul de viata cand acesta ii spune dansei ca esti lumina ochilor si ca ne vom iubi toata viata bla bla bla..si peste doi ani ajunge la spital cu coaste rupe nu mai stiu eu ce si gata divort! Si unde-i dragostea?
Pentru ca totul depinde de mediu in care traieste. De obicei esti "naiv" atunci cand iubesti (mai degraba esti neputincios 'nu ca esti slab' si anumite persoane profita de acest lucru, nu in toate cazurile). Aceata combinatie isi are locul asa ai zis barbati rai, profitatori si fete simple, naive. motivul?
?
Femeia e naiva doar cand iubeste cu adevarat, si din pacate se indragosteste de un dobitoc, accepta sa ia bataie, ca deh il iubeste, asa se intampla in viata
cand femeia e sigura pe ea, face cum vrea ea, nu asculta de barbat, nu accepta nici macar ca el sa isi dea cu parerea nu il iubeste, ci are alte interese
Ca sa se echilibreze balanta . O femeie perversa intalneste un barbat bun si invers. Reguli nescrise ale vietii cu care trebuie sa traim. Asta e!
Pai zi si tu odata ce iubesti pe acel baiat cum te mai poti gandi ca el profita de tine. daca deja ti-a intrat in cap chestia cu " te iubesc "...
Femeile este curve si vrea bani iar barbatii sunt prosti si vrea doar sex.
Asta-i lumea
Multumesc pentru funda; x sper ca a fost de folos.Si capul sus in viata nu te lasa depasita de probleme oricare ar fi acestea.
Si fetele vor totul pe tava vreti de toate asta e adevarul vrei un barbat bogat, frumos, inteligent dar voi dati o gaura
Nu toate suntem la fel, sa nu exageram.Mai suntem si din astea care cautam doar iubire, nu bani acum depinde de fiecare...
Cand o sa vad o sa cred pana atunci raman la parerea mea
Sigur ca da... si prin iubire te referi la aspect fizic in primul rand, apoi la tot ceea ce-ti place tie. Tu nu esti instare sa iubesti un om pentru ceea ce e, ci doar daca-ti place "carcasa (exteriorul).
De ce unii profita? Pentru ca le merge, pentru ca li se permite... De ce sunteti naive? Pentru ca asa sunteti voi. faceti orice cand dati peste un baiat frumos... va supuneti.