| Fußball a întrebat:

De ce voi fetelor aveti asa multa nevoie de afectiune? voi daca nu aveti iubire nu sunteti implinite. dc sunteti atat de nesigure in ceea ce faceti? si nu numai in felul vostru de a fi.nu aveti principii solide.azi aflati cv de la cineva, va schimbati crezand ca e bine.maine va spune prietena cea mai buna ceva la fel va schimbati.si inca cv nu am inteles care este faza cu prietena cea mai buna. dc aveti asa mare nevoie de o asa numita "cea mai buna prietena"? dc daca ea se intristeaza va intristati si voi? Daca nu ma doare de ce sa ma leg? dau funda pentru cea mai buna explicatie

10 răspunsuri:
| BubuksDeea a răspuns:

Avem nevoie de afectiune pentru a ne simti in siguranta,simtim ca ne iubeste cineva,ca insemnam ceva pentru cineva.
Eu una nu sunt nesigura in ceea ce fac dar uneori. Da. Nu stiu sa explic. Poate pentru ca la noi exista si alb si negru dar si gri.
Cea mai buna prietena exista pentru a ne consola,sfatui ajuta si etc. in viata.Ea este ca o sora.
Din moment ce prietena cea mai buna se intristeaza,nu e logic ca si noi sa o facem? Pt ca, din moment ce ne e ca o sora, simtim aproape aceeasi durere'n suflet.

| mihaelaT a răspuns:

Eu cred ca asa suntem noilaughing)))
treaba cu prietena cea mai buna.nu stiu ce sa zic. e doar persoana care ne e aproape cand simtim nevoia sa vorbim cu cineva, sa povestim cand suntem triste sau cand suntem bucuroase.si probabil ca ne intristam odata cu ea din solidaritate.
si da, ai dreptate chiar avem nevoie de muuulta afectivitate si vedem implinirea in iubire. e un lucru rau asta?sad

| Fußball explică (pentru BubuksDeea):

Ok s zicem ca am inteles cv... dar uneori chiar sunteti ff diferite si ciudate in multe privinte.nu neaparat spre rau doar ciudate straight face de ex:am mai intalnit asta:cum unei fete ii poate placea de 2 baieti in acelasi timp si sa tina la fiecare in parte la fel de mult? e aiurea aici.ori cu ala ori cu celalat...

| Speed_6338 a răspuns:

Femeile sunt pentru a fi iubite nu inteleselaughing. Nu mai cauta atatea rasp in privinta cu fetele ca tot de la 0 o sa ajungi tongue asa ca las-o baltalaughing.

| Speed_6338 a răspuns (pentru Fußball):

Chestia cu tinul la 2 baieti inacelasi timp laughing sunt de parere cu tine, chiar nu le inteleg:-

| mihnealaurentiu a răspuns:

Exact ca si la baieti... fetele vin si pleaca, prietenii raman tot acolo

| Pufu a răspuns:

Hai lasa-te ca nu suntem toate asa!oh go on
Nu mai criticati voi felul nostru de a fi, ca nici voi nu sunteti mai bunioh go on

| mihaelaT a răspuns:

Paiiiii nu prea cred ca ai cum sa iubesti 2 baieti in acelasi timp. ca e posibil sa te atraga 2 baieti in acelasi timp, da(si aici mai mult fizic vorbind)...dar sa-i iubesti si unde pui, LA FELthinking nu prea cred

| Ecea a răspuns:

Pai ele neputand sa gandeasca,neavand incredere in ele,stabilitate,echilibru in viata e normal sa aiba nevoie de afectiunea unui barbat,noi suntem mai puternici,mai suguri pe noi,ne descurcam altfel.
Pentru femei un barbat inseamna o asigurare de viata.
Lasa o femeie singura si o sa moara de foame.

Au nevoie de o prietena foarte buna pentru ca nu sunt capabile sa aiba mai multe prietene cu care sa barfeasca, asa ca una sigura care ii asculta toate barfele e cea mai buna prietena.

E foarte complicat cu femeile, pot scrie un roman intreg despre ele. Este cea mai interesanta subspecie de mamifer femeia.
http://www.youtube.com/watch?v=y3uyx_UaYx4

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Pai pentru ca avem nevoie de a simti ca cineva ne iubeste.ca zi de zi se gandeste la noi.Chiar daca stii ca ai o zi proasta acolo este cineva care te face mereu sa zambesti.sa razi...Sa te trezeasca dimineata cu " te iubesc mult"...Ca acel baiat este in stare sa faca orice pentru noi. Uneori avem si zile proaste si zile bune.Intr'o secunda starea noastra se poate schimba.Depinde si de ceea ce se intampla.Eu una nu am nevoie de "prietena cea mai buna".Nu am incredere in "prietena cea mai buna". Pentru ca noi suntem o fire mai sensibila.