Practic, ne dorim să facem sex cu acea persoană, că de fapt asta ne trece prin cap dacă stăm cu o persoană de care suntem atrase.
De exemplu, eu, ca băiat atunci când port o conversație cu o fată care arată bine fizic, în mintea mea îmi spun *ce aș ejacula pe limba și pe bărbia ta?*
Adică e vorba de atracție pur și simplu, și cred că asta e la fel și în cazul fetelor atunci când stau de vorbă cu un băiat de care se simt atrase, la fel și ele și-ar dori să primească sperma acelui mascul alfa, pe botic
Si daca o asumam, in cazul in care vina ne apartine, cum suntem priviti in ochii vostri?
Smechere mai sunteti voi... nu supara femeia ca e lucru rau!
Cum puteți voi sa va numiți "sexul tare" când cedați in fata sexului slab?
Cum puteti sa ne judecati avand in vedere ca asa suntem programati genetic sa fim irezistibili in fata femeilor?
Poftim? Sunteți sexy sau carismatici. Una din astea doua. Femeile sunt irezistibile. nu voi ) nu rezistați doua secunde in fata uneia care emana feminitate și are sex appeal. Nu vorbi aiurea, mă dezamăgești.
Asta e o prostie cu sexul tare, se stie ca femeile indura suferinta mai bine iar ca masa musculara si o femeie poate sa fie puternica unde mai punem ca voi dati viata
Daca e dezbracata se duce mai mult sange spre penis decat spre creier ceea ce face ca sa urmam dorinta sexuala, barbatul find o fiinta vizuala, dar daca nu faci sex si esti singur in timp te obisnuiesti sa reprimi dorinta sexuala
Barbati genetic vorbind acum au fost o eroare a naturii, acum milioane de ani ceva a determinat aparitia cromozonului y, asta a facut ca viata sa devina mai complexa, femeile aleg barbati nu invers man, ele aleg cei mai buni barbati care sa le asigure un viitor si cu care sa se reproduca sexual, o femeie este mult mai valoroasa in ochii naturi, nu-i o problema ca mor 1 milion de barbati e o problema cand mor o mie de femei, barbati nu se pot reproduce sexual, specia ar disparea daca nu ar exista femei, femeile au un rol important in evolutia vieti
Eu asta am zis, pentru femeia iubita nu rezistam si suntem slabiti cand vine vorba de ea,, nu rezistam, asta este un defect major.
Tu esti cea care a inteles altceva!
Ai zis că sunteți irezistibili. Eu ce era să înțeleg din asta?)
Nu putem rezista in fata voastra, asta am zis eu, iar tu m-ai corectat pe ceea ce am zis))))), dar te scuz in cazul in care am creat confunzii.
Nu intelegi deloc. Trebuie sa-ti reprogrameze cineva softul ca e prea virusat.
Pai am vorbit cu destule persoane chiar si de pe TPU (baieti) - in privat, in afara site-ului, poate am flirtat de cateva ori, am glumit, dar scopul n-a fost niciodata vreo relatie/sex. Pur si simplu aveam ce discuta.
Nu am avut vreodată fantezii cu un băiat.Nici vise de genu n-am avut.
Nu vreau sa imi fac prieten.
Când un băiat atractiv vorbeste cu mine vad in el doar un posibil amic.
Vorbesc cu el precum o fac si cu unul care nu ma atrage fizic. Daca ar fi sa imi fac un iubit as vrea doar sa gândească ca mine.Pana acum nu am intalnit o astfel de persoana...
In orice caz, nu stiu de ce ceilalti vorbesc cu sexul opus, dar eu o fac doar daca mi se cere ajutorul sau am nevoie de ceva.
Stiu, la vârsta mea par prea tânără ca sa spun lucrurile astea, dar in afara de mine si de inca o fata baietoasa din clasa toate au avut minim 3-4 iubiti si primul sărut..Desigur,si numeroase fantezii.
Chiar si cele mai urâte ca mine.
De la 12 ani o persoana începe sa simtă atracția sexuală.
Si eu o simt de la varsta aia si pot purta o conversatie, dar nu as vorbi cu cineva doar de dragul fizicului.
Si voi spune acelasi lucru si peste 2-3-4 ani.
Facem pariu?
Ma cunosc. Mintal sunt mai matura ca multe altele si de peste 18 ani, nu e o lauda.O spun pentru ca purtând conversații cu cei din jurul meu imi pot da seama de asta.
E parerea mea, sincer.
Mi-ar fi scârba de propria-mi persoana daca vorbind cu un baiat care e posibil sa aibă si prietena as avea gânduri obsene.
Atractia dupa cum ai spus e involuntara, dar tu alegi la ce te gândesti cand vezi una frumi pe strada, nu hormonii.
O reprimi rational asa, dar dorinta sexuala e mult mai mare la barbati si mult mai mica la fete, fiecare alege ce sa faca, eu respect fetele independente care nu sunt produse sexuale, care nu se vand pe banii, ma degusta genul ala de fete si tarfele psihopate
Florin12701990 întreabă:
RAY întreabă:
Mutubal întreabă: