| Regedesubmunte a întrebat:

De ceva timp îmi place de o colega din clasa la mine, specific ca este foarte frumoasa, problema este ca colega de care imi place mie e si Verisoara de Gradul III cu mine.
1 Deci este posibil ca sa fiu cu ea?
2 Cum sa aflu daca si ea ma place pe mine?
3 Cum s-o fac sa ma placa si ea pe mine?

Multumesc! Marius!

Răspuns Câştigător
| Ombladoana a răspuns:

Hmm. Daca e ceva rudenie, sincer, pare deplasat putin.Nu sunt in masura sa ma pronunt concret, dar mai bine treci peste, fiindca nu e ok.Totusi,daca vrei sa stii daca te place inapoi incearca sa petreci mai mult timp cu ea, sa o atingi usor pe mana sau pe picior, gen daca zici o gluma si radeti amandoi,"din joaca" si vezi cum reactioneaza.Iti poti da seama foarte repede, mai ales daca continua dupa sa te priveasca zambind. Sper ca am ajutat happy

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dacă e verisoara ta, clar nu poti fi cu ea, gîndeste te că daca o lasi insărcinată, poate face copil cu probleme.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate-i mai bine sa renunti la ea, sunteti totusi rude de sange si nu poate iesii nimic din relatia asta.
Cauta-ti o fata care sa nu-ti fie ruda!

| Emilian65 a răspuns:

Intreab-o direct daca te place. Daca zica da, actineaza ca atare si incepeti relatia dorita. Dar, daca zice nu, retrage-te si gaseste o fata care vrea o relatie cu tine.

| ONE123456789 a răspuns:

Buna! Pai imi pare rau sa te dezamagesc dar daca e verisoara de gradul 3 inca iti e ruda apropiata, de sange. In locul tau nu m-as complica, chiar daca la inceput iti va fi greu sa o uiti, incearca. Sunt atatea fete care inca nici nu te cunosc si nici tu pe ele. Crede-ma, jumatatea ta este in alta parte si va aparea cand te astepti mai putin. Capul sus si multa bafta!

| T0T a răspuns (pentru ONE123456789):

Ce oameni cretini, e gradul 3 în ***, doamne îi cereți să își nege sentimentele pentru un rahat. Sunteți înapoiați! Eu nici măcar nu îmi cunosc verii de gradul 2, ce apropiată? Tu știi ce e aia rudă apropiată? Săraca mă-ta...

| ONE123456789 a răspuns (pentru T0T):

Nu inteleg de ce ma jignesti. Inapoiat cred ca esti tu, saracul, nici nu iti cunosti verii de gradul 2, inseamna ca tu esti cel inapoiat. Informeaza-te inainte sa vorbesti numai baliverne!

| T0T a răspuns (pentru ONE123456789):

De ce să îi cunosc dacă nu îmi pasă? Ia zi-mi tu despre ce să mă informez?

| ONE123456789 a răspuns (pentru T0T):

Hai, las-o asa ca nu am chef de cearta la ora asta. Tu cu parerea ta, eu cu a mea. Te rog doar frumos sa nu mai jignesti ca eu nu am avut nicio treaba cu tine.

| Messi120 a răspuns:

1.Nu(daca nu vrei incest)
2.Nu o sa poti
3.Te joci metin 2

| GicuTroaca2 a răspuns:

Du-te in China la un templu de budisti radete in cap stergete la cur cu parul si vezi ce scrie