Hmm. Daca e ceva rudenie, sincer, pare deplasat putin.Nu sunt in masura sa ma pronunt concret, dar mai bine treci peste, fiindca nu e ok.Totusi,daca vrei sa stii daca te place inapoi incearca sa petreci mai mult timp cu ea, sa o atingi usor pe mana sau pe picior, gen daca zici o gluma si radeti amandoi,"din joaca" si vezi cum reactioneaza.Iti poti da seama foarte repede, mai ales daca continua dupa sa te priveasca zambind. Sper ca am ajutat
Buna! Pai imi pare rau sa te dezamagesc dar daca e verisoara de gradul 3 inca iti e ruda apropiata, de sange. In locul tau nu m-as complica, chiar daca la inceput iti va fi greu sa o uiti, incearca. Sunt atatea fete care inca nici nu te cunosc si nici tu pe ele. Crede-ma, jumatatea ta este in alta parte si va aparea cand te astepti mai putin. Capul sus si multa bafta!
Intreab-o direct daca te place. Daca zica da, actineaza ca atare si incepeti relatia dorita. Dar, daca zice nu, retrage-te si gaseste o fata care vrea o relatie cu tine.
Ce oameni cretini, e gradul 3 în ***, doamne îi cereți să își nege sentimentele pentru un rahat. Sunteți înapoiați! Eu nici măcar nu îmi cunosc verii de gradul 2, ce apropiată? Tu știi ce e aia rudă apropiată? Săraca mă-ta...
Poate-i mai bine sa renunti la ea, sunteti totusi rude de sange si nu poate iesii nimic din relatia asta.
Cauta-ti o fata care sa nu-ti fie ruda!
Nu inteleg de ce ma jignesti. Inapoiat cred ca esti tu, saracul, nici nu iti cunosti verii de gradul 2, inseamna ca tu esti cel inapoiat. Informeaza-te inainte sa vorbesti numai baliverne!
De ce să îi cunosc dacă nu îmi pasă? Ia zi-mi tu despre ce să mă informez?
Hai, las-o asa ca nu am chef de cearta la ora asta. Tu cu parerea ta, eu cu a mea. Te rog doar frumos sa nu mai jignesti ca eu nu am avut nicio treaba cu tine.
Dacă e verisoara ta, clar nu poti fi cu ea, gîndeste te că daca o lasi insărcinată, poate face copil cu probleme.
Du-te in China la un templu de budisti radete in cap stergete la cur cu parul si vezi ce scrie