| ionutn02 a întrebat:

De ceva vreme am cunoscut o fata. Am vorbit cu ea fata in fata, totul a decurs natural, dar acum nu mai am subiecte de discutie cu ea. Eu ascult romante, ea asculta Macanache ( pentru ea am inceput si eu sa il ascult ). Noaptea adorm greu, cu gandul la ea, iar diminetile imi sunt triste, deoarece trebuie sa ies din visul in care era langa mine. O iubesc si nu vreau sa o pierd. Ce ar trebui sa fac pentru a ma apropia de ea? Sunt genul de persoana timida care sta intr-un colt si cugeta, nu ma pot duce la ea si sa ii spun "Vrei sa iesim undeva azi? "

8 răspunsuri:
| JustAsking21 a răspuns:

Scrie-i o poezie, pari genulwinking

| Itstimetosayhello a răspuns:

Dar in primul rand vreau sa te intreb daca ti-a creat senzatia ca te place? cum este ea ca persoana? prietenoasa sau introvertita? daca este o persoana introvertita si ai putut sa vorbesti cu ea,s-ar putea sa te placa. daca e prietenoasa,nu stiu ce sa zic,depinde de modul in care a vorbit cu tine.e destul de complex subiectul.Mie,de exemplu,imi plac la nebunie baietii timizi, poate si datorita faptului ca sunt o fata timida(si, din pacate, am avut ghinionul numai de golani si tupeisti).si nu stiu ce sa iti zic sa faci, incearca sa fii tu insuti si gaseste un subiect de discutie nou...dar depinde si de ea.tu simti ca te place sau nu?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu-ti iesi din colt sa-i spui ce simti si ce vrei, in curand vei vedea un alt baiat ca ti-o ia de sub nas si vei fii si ai trist.
Cugetatul asta este bun cat este bun, dar preea mult prosteste si tampeste!

Deci, ia-ti inima in dinti si invit-o iute undva, ca maine vei regreta daca apare altul!

| ionutn02 explică (pentru JustAsking21):

Nu ma lasa singur in negura tristetii
saruta-ma pana la sfarsitul vietii
pastreaza versurile din tot sufletul te rog
caci sunt pentru mine cel mai puternic drog

doar ele-mi dau curaj sa spun tot ce simt
ca te iubesc si nu te mint
nimic rau nu ti se poate intampla
pentru ca sunt scut in prajma ta

nu mai suport, inima ma doare
unde esti tu, cea mai frumoasa floare?
ce parere ai?

| JustAsking21 a răspuns (pentru ionutn02):

Cati ani ai?

| ionutn02 explică (pentru JustAsking21):

15 ani

| JustAsking21 a răspuns (pentru ionutn02):

Poezia e destul de buna

| ionutn02 explică (pentru Itstimetosayhello):

Am revenit dupa ceva vreme. Pana la urmă tipa s-a cuplat cu unul mai mare cu vreo 7 ani decat ea, iar eu pana la urma mi-am dat seama ca aveam fata perfecta exact langa mine, doar ca era cam timidă. Am reușit sa vorbesc cu ea si... Avem 6 luni de relație deja.