Buburuza -First time asigura-te ca se merita -Trebuie sa il cunosti mai bine.Tie iti place de aspectu lui. Vezi ca tipu poate e ok la vedere dar poate umbla cu magarii si daca pe tine te-a atras ce ce crezi ca pe altele nu le-ar atrage.Presupun ca mai ai prietene care il plac.Incearca sa te imprietenesti cu el sa vezi ce om e sa vezi daca e chimie intre voi si apoi mai vb :-p!
Cartea te mai atrage sau mergi la scoala doar ca sa vezi ce mai e nou in materie de masculi?
Până la urmă cred că şi ţie ţi-a plăcut de cineva când erai în liceu sau la şcoală, aşa că nu comenta Era o întrebare, dacă nu îţi convine nu mai răspunde.
Stai linistita, si baietilor le pot placea fete mai mici, am spus doar ca sa nu ai o problema-n plus. Trebuie sa-l chemi pe undeva. Incearca sa va duceti mai intai undeva doar sa face-ti teme. Si inainte sa incepeti sau dupa ce terminati trage de timp, gaseste subiecte comune si intreaba-l despre el: canta la un instrument, are o formatie, etc. De acolo totul va veni de la sine! Succes!
Hey! FA CE SIMTI PRICEPI! Ignora'l, vorbeste-i mie mi-a mers prima oara il saluti "buna" peurma ignora'l! O sa vezi ca daca o tii asa o sa iti zica el tie buna... tu incearca sa il ignori dar nu prea mult oke? Bft