Daca e proasta asa cum ai zis tu, te va ierta. Daca nu, nu. Problema e ca daca te va ierta, tie iti convine sa ai o prietena proasta?
Dupa parerea mea, al 2lea cel mai idiot, ca primul e cu siguranta a tau
Nu pot sa imi mai instalez mess-ul..am reformatat pc-ul si acum nu mai merge..de unde esti?
Arad. tu? dc intrebi?
Ieri ai facut-o proasta, maine o sa o si bati.Gandestete la ce monstru creste in tine...ce o sa faci cand o sa ai sotie? o sa o omori?
Incearca sa ii demonstrezi ca vrei sa te schimbi de exemplu arata-i ca o iubesti daruiestei o floare si crede-ma sunt fata si fetele in general apreciaza intotdeaua un baiat care daruieste o floare si ai grija de ea sa nu o pierzi
Ii cam lung ca vr sa iti arat ceva... da incerc
Daca vrei vb aici
Pfff... da nu prea putem ca vr sa iti arat ce am vbt cu ea si nu vreau sa vada toti fraierii... nu poti pe mess/facebook?
Pur si simplu incearca sa te schimbi, adica cand te mai certi cu ea nu o mai numi proasta sau altfel, ii foarte urat, acelasi lucru a facut si prietenul meu si chiar m-a facut sa ma simt aiurea.Ia un trandafir si mergi la ea si cere-i iertare, zii ca recunosti k ai gresit. Incearca sa o convingi, daca o iubesti fa tot posibilul sa te ierte.Bafta!
Remusopen întreabă: