Ieri ai facut-o proasta, maine o sa o si bati.Gandestete la ce monstru creste in tine...ce o sa faci cand o sa ai sotie? o sa o omori?
Incearca sa ii demonstrezi ca vrei sa te schimbi de exemplu arata-i ca o iubesti daruiestei o floare si crede-ma sunt fata si fetele in general apreciaza intotdeaua un baiat care daruieste o floare si ai grija de ea sa nu o pierzi
Pur si simplu incearca sa te schimbi, adica cand te mai certi cu ea nu o mai numi proasta sau altfel, ii foarte urat, acelasi lucru a facut si prietenul meu si chiar m-a facut sa ma simt aiurea.Ia un trandafir si mergi la ea si cere-i iertare, zii ca recunosti k ai gresit. Incearca sa o convingi, daca o iubesti fa tot posibilul sa te ierte.Bafta!
Daca e proasta asa cum ai zis tu, te va ierta. Daca nu, nu. Problema e ca daca te va ierta, tie iti convine sa ai o prietena proasta?
Pfff... da nu prea putem ca vr sa iti arat ce am vbt cu ea si nu vreau sa vada toti fraierii... nu poti pe mess/facebook?
Dupa parerea mea, al 2lea cel mai idiot, ca primul e cu siguranta a tau
Nu pot sa imi mai instalez mess-ul..am reformatat pc-ul si acum nu mai merge..de unde esti?
Remusopen întreabă: