Si tu esti printre putinele destepte care inca n-a avut ocazia sa faca?
Si tu esti printre putinele destepte care inca n-au avut ocazia sa faca?
Eu sunt, dar nu inteleg rostul intrebarii
Daca spui ca toate s-au prostit atunci nu ar trebui sa te astepti la foarte multe raspunsuri pozitive.
Iar faza cu " cam toate s-au prostit" mi se pare foarte deplasata
Daca suntem "invadati" de c*rve nu inseamna ca nu mai sunt fete care inca se mai mandresc zicand ca sunt virgine. Ceea ce cred eu, este ca va indreptati prea mult atentia asupra parasutelor si prin urmare, fetele virgine inca EXISTA dar sunt acoperite de curve.
P.S. -> PAREREA MEA!
Eu am 16 ani si nu am incercat si nu vreau sa incerc decat la momentul potrivit, cu baiatul protivit!
Mda.crezi ca mai e fata virgina pna in 15 ani? bine poate is da mai stai 5 anio sa se nasca dezvirginate ma
Dau un exemplu sunt baiat si prima data am facutot foarte devreme cu o fata de aceeasi varsta
Eu am fost pana acum vreo saptamana am 19 ...nu consider ca m-am prostit,nu e sotul meu,si probabil nici nu o sa fie,nu se stie niciodata,stiu doar ca am fost sigura ca vreau sa fie el primul,am mai avut un iubit de durata, il iubeam mult da nu eram sigura, a gandeam ca poate dupa.o sa'mi para rau.asa cu baiatul asta nu am planuri de viitor, traim prezentul, da cel putin sunt sigura ca nu o sa'mi para rau si nici nu o sa fiu dezamagita pentru ca nu mi-am facut iluzii
eldorado întreabă:
Chrisstine întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: