| GulDan a întrebat:

De curiozitate! ce corp va plac fetelor cel mai mult?
Dintre cei cu muschi cat de cat:

1)Cei fibrati care sunt mai definiti(abdomenu si vene)
2)Cei musculosi de zici ca sunt umflati cu pompa.
3)Cei mai plinuti mai grasi...care au si muschi dar nu se vad.

13 răspunsuri:
| Claudia15Maria a răspuns:

Cei care au Mușchi si început de patratele

| Loola19999 a răspuns:

Un spate lat, un abdomen ok(nu neaparat cu patratele, poate fi si plat, pur si simplu), niste bicepsi normali, si niste gambe lucrate macar un pic. in rest, cred ca trasaturile fetei si personalitatea ar trebui sa vorbeasca.

| NoRegretsxx a răspuns:

1. Clar. Dar sa stii a fi definit nu tine doar de abdomen (Lazar Angelov) ala e un tip definit.

| Adiii23 a răspuns:

Sunt baiat dar cred ca fetelor le-ar placea 1 laughing)

| Neinteresantul a răspuns:

Dupa cum ai prezentat variantele, tu esti un gras infect... acum depinde de fete. Alea umflate ca tine, vor alege tot umflatii. Dar asta cu o singura conditie: sa le placa acelasi fel de carne la shaorma. Ori de pui ori de vita.

| Winchester308 a răspuns:

"are au si muschi dar nu se vad"

http://gifsec.com/......gh-gif.gif

| BornToBeLoved a răspuns:

Sigur unulaughing asa
Zice si prietenamealaughing

| GulDan explică (pentru Neinteresantul):

Sunt gras infect? imi dai o poza cu tine si dupa iti dau o poza cu mine sa vedem cine arata ma bine?
Si da mananc carne de pui si vitalaughing

| NinaWoolf a răspuns:

Mie imi plac barbatii mai pufosi deci categoria a treia happy

| corhaz a răspuns (pentru Neinteresantul):

Ar fi bine ca alea umflate sa aleaga umflatii laughing)))) ca si alea au pretentii si se uita dupa baieti care arata bine nu grasi

| RAY a răspuns:

Daca iar spun adevarul sunt misogin, fetele preferea banii karlos poti sa arati tu cum vrei nu ai banii nu ai nici o fata, mai lasati basmele o fata sta pentru banii noi pentru sex punct restul sunt detalii ca la shophing

| GulDan explică (pentru RAY):

Da frate ai dreptatelaughing dar momentan nu sunt pe banilaughing eu am planuri mari si o sa am bani dar peste ceva timp.sad si sti cum e cand esti adolescent le vrei pe toate dar n-ai bani si cand esti deja mare...ai de platit o gramada ca ti se duc imediat.

| RAY a răspuns (pentru GulDan):

Te cred, las ca ai timp de fete, doar sa nu suferi pentru o curva atat isi doresc niciodata sa nu crezi in vorbele unei femei, faci ce vrei da de sfatul vei da