| TeckTonik997 a întrebat:

De la 10 dimineata(ieri) prietena mea nu raspunde. Ne-am certat in ultimele zile dar de dimineata ne-am impacat si totul a fost ok. Cu o zi inainte i-a cazut o scandura destul de mare in cap si i-a curs ceva sange si a stat acasa. Se plangea ca are un cucui mare si ca o doare si ca ameteste. La 10(ieri) mi-a zis ca merge sa stea in pat. Ea a fost si cred ca este in continuare la tara impreuna cu mama ei care ii interzice relatia noastra. De la 5(ieri) eu tot sun si "momentan clientul..." ce poate sa se fi intamplat? sunt convins ca imi spunea daca e ceva iar daca i s-ar fi stricat telefonul ar fi "furat" unul de la cineva sa imi dea macar un mesaj. Ce pot face? Ce poate fi cu ea? Nu da-ti raspunsuri cretine ca e serios. Nu am cum sa merg la ea deoarece e la tara si nu stiu nr de tel al parintilor ei iar pe verisoara ei care ar trebui sa fie cu ea nu o gasesc pe facebook (si nu am nici numarul)

7 răspunsuri:
| Hace a răspuns:

Poate a ramas fara baterie si nu iti stie numarul. Dar daca tot nu iti va raspunde nici in urmatoarele zile, este mai mult decat probabil ca acele certuri au afectat-o si nu poate trece pese ele.
Incearca pe viitor sa eviti certurile si sa faci ca relatiile tale sa mearga. Certurile sunt de evitat intr-o relatie deoarece reprezinta factori care distrug relatia, nu o consolideaza in niciun fel.

Numai bine happy

| TeckTonik997 explică (pentru Hace):

Nu are legatura cu cearta. dupa 2 ani cine baga in seama asa o cearta mica? treaba e cum sa dau de ea? numarul mi-l stie sigur...

| BornToBeLoved a răspuns:

Sigur are ceva problema
Cu telefonul...
Dca nu raspunde pana diseara, fa ceva totusi... Daca tii la ea o sa aprecieze
Mult

| Hace a răspuns (pentru TeckTonik997):

Lasa-i un mesaj. Daca tot nu va raspunde inseamna ca a ales cel mai las mod de a intrerupe relatia. Sau poate chiar a patit ceva de la lovitura aceea. Daca tot nu raspunde, da o tura pana la tara si caut-o.

| Danysan a răspuns:

Mestere mergi la ea la tara asa o sa o impresionezi si pe ea si pe Maica-sa.Ia atitudine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi pana la ea sa vezi ce are. Doar nu vei sta cu mainile in san!
Daca nu te interesezi, iarasi va crede ca n ute intereseaza de ea si nu ai acorzi atentie, etc, si iarasi va certati.

| Blamely a răspuns:

Probabil are ceva probleme. Cu puțin noroc te va contacta chiar ea.