O intrebare destul de ciudata...dar cu un raspuns destul de simplu.
Depinde de fata varsta inceperii masturbarii..varsta medie ar fi 13-14 ani
Nu exista varsta pentru asta. Unele incep la 14-15, altele nu o fac toata viata. Exista si cazuri in care o fac fara sa fie constiente ca fac asta. Masturbarea nu se refera neaparat la penetrarea vaginului cu diferite chestii(am vrut sa scriu deget, dar fiecare cu jucariile ei pana la urma ) sau la masarea clitorisului, ci poate fi suficienta si atingerea sanilor. In fine, nu stau sa fac teoria chibritului aici. Ideea este ca pana si o fetita de 3 ani se poate masturba, chiar daca nu stie ce face, deci nu exista varsta de inceput
Wtf? Ce are codul civil cu obiceiul masturbarii?
Art. 569 din NCC zice asa:
Aluviunile
Adăugirile de teren la malurile apelor curgătoare revin proprietarului fondului riveran, numai dacă ele se formează treptat.
Crezi ca eu nu stiu ce e codul civil sau ce contine? Pur si simplu e o intrebare cam fara sens."La ce varsta incep fetele sa se masturbeze? De parca ar fi asa o varsta standard.Probabil mi-a dat funda si pentru amuzament, dar nu cred ca tu te-ai prins
Am văzut care o început de la 6 ani, şi erau conştiente ce făceau, am văzut şi care nu s-au masturbat vreodată, această întrebare nu va avea vreun raspuns