| Richard2003 a întrebat:

De la cati ani incep sa se masturbeaza fetele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta in codul civil.Acolo gasesti legea 569 paragraful 4:O fata incepe sa se masturbeze la varsta x, nici mai devreme nici mai tarziu. Fetele pot incepe sa se masturbeze de ft mici, 3 4 ani doar ca nu isi dau exact seama ce fac, de ex isi pun o paturica si se freaca cu ea

8 răspunsuri:
| simodex a răspuns:

O intrebare destul de ciudata...dar cu un raspuns destul de simplu.
Depinde de fata varsta inceperii masturbarii..varsta medie ar fi 13-14 ani

| AnastasiaK a răspuns:

Nu exista varsta pentru asta. Unele incep la 14-15, altele nu o fac toata viata. Exista si cazuri in care o fac fara sa fie constiente ca fac asta. Masturbarea nu se refera neaparat la penetrarea vaginului cu diferite chestii(am vrut sa scriu deget, dar fiecare cu jucariile ei pana la urma laughing ) sau la masarea clitorisului, ci poate fi suficienta si atingerea sanilor. In fine, nu stau sa fac teoria chibritului aici. Ideea este ca pana si o fetita de 3 ani se poate masturba, chiar daca nu stie ce face, deci nu exista varsta de inceput laughing

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Wtf? Ce are codul civil cu obiceiul masturbarii?

Art. 569 din NCC zice asa:

Aluviunile

Adăugirile de teren la malurile apelor curgătoare revin proprietarului fondului riveran, numai dacă ele se formează treptat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Crezi ca eu nu stiu ce e codul civil sau ce contine? Pur si simplu e o intrebare cam fara sens."La ce varsta incep fetele sa se masturbeze? De parca ar fi asa o varsta standard.Probabil mi-a dat funda si pentru amuzament, dar nu cred ca tu te-ai prins

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Am văzut care o început de la 6 ani, şi erau conştiente ce făceau, am văzut şi care nu s-au masturbat vreodată, această întrebare nu va avea vreun raspuns happy

| DaNaX20 a răspuns:

Eu am inceput de la 8 ani.

| Richard2003 explică (pentru DaNaX20):

Si acum cati ani ai?

| DaNaX20 a răspuns (pentru Richard2003):

23

Întrebări similare