| IONUTAlexandru2015 a întrebat:

De la cati ani se poate incepe viata sexuala?

24 răspunsuri:
| AnaBlanndi a răspuns:

De la 17 sau 18 ca sa nu ai discutii cu ai tai.dar majoritatea incep din clasa a 9a...

| TuRneR01 a răspuns:

NU are o varsta anume, atunci cand esti pregatita atat fizic cat si pshihic (16+ in general)

| LarisaAndreea a răspuns:

Sexul,legal se poate incepe de la varsta de 16 ani.
Dar, trebuie sa incepi abia atunci cand te simti pregatit psihic si fizic.

| Strumpfi a răspuns:

Sexul legal incepe de la 14+.Dar e bine sa nu incepi de la varsta asta.happy

| WildDream a răspuns:

Cum tu ceri o varsta eu as zice de la 17 +
Totusi cand faci 17 ani nu inseana ca gata trebuie sa o fac ca am vasta asta. O faci cand te simti pregatita, cand ai incredere in cel de langa tine si niciodata pentru ca asa e tare sau pentru ca si ceilalti au facut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strumfi - cum adica LEGAL? Legal este numai de la 18 si cu incuviitarea ambilor parteneri!
Se poate incepe de la 18! Nu mai fiti inconstienti, ca aveti toata viata sa recuperati!

| Azµre a răspuns (pentru Strumpfi):

Legea spune în felul următor:
Art. 198
Actul sexual cu un minor
Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.
Oricum ar fi, ai dreptate în legătură cu faptul de a începe să facă sex de la p vârstă fragedă. Recomandat ar fi peste 17 ani, să nu fiu rău să zic după ce i-a bacul și intră la facultate. Pentru sex totuși îți trebuie puțină carte... La urmă o vedem cum ne întreabă dacă a ramas însărcinată sau dzeu știe ce altceva...

| silviuGL a răspuns:

Buna, e bine sa o incepi cand crezi tu ca este esential si cand crezi ca ai gasit persoana potrivita. Mult succes

| darrio2007 a răspuns (pentru LarisaAndreea):

Adica de pe la 11-12? Cati din cei de pe aici, la varste destul de mici, stiu exact atunci cand sunt pregatiti pentru a face sex?

| darrio2007 a răspuns:

Peste 18 ani.Atunci poti fi sigur sau sigura ca esti pregatit(a). Anatomic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Strumpfi):

Mai sa fie, si eu le-am dat cu flit, acum imi spui?!?! straight face

| Vix999 a răspuns:

Si eu sunt in asentimentul celorlalti : 17+

NOname
| NOname a răspuns:

Preferabil după 18 ani.

| Λησηумσцѕ a răspuns:

De la 18 ani cel mai indicat

| spoiledcat a răspuns:

Cand gasesti persoana potrivita... dar e bine sa astepti macar pana la 16 ani

| Anutsaaaa a răspuns:

Cand te simti pregatit! Asta nu se ia dupa o varsta anume oh go on Degeaba ai 18 ani si ai si un prieten, si tot nu te simti pregatita daca de exemplu ai 14 si la fel, ai un prieten si atunci te simti big grin! De fapt, va simtiti... Treaba asta depinde cel mai mult de persoana cu care vrei sa o faci

NOname
| NOname a răspuns (pentru Anutsaaaa):

Tu îi urezi cancer, mama? De ce dai sfaturi, dacă nu te pricepi?

| LarisaAndreea a răspuns (pentru darrio2007):

Eu ma refeream ca degeaba ai 16 ani daca nu te simti pregatit psihic si fizic. Si nu cred ca un copil de 11-12 ani este pregatit pentru a-si incepe viata sexuala.

| Strumpfi a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))

| Strumpfi a răspuns (pentru Azµre):

Eu i-am spus cand poate incepe.Acum daca are 12 ani si vrea sa vada cum e, asta e treaba ei.laughing)

| KaterinaPetrova a răspuns:

Nu exista o varsta minima..de la 16 ani zic eu

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| darrio2007 a răspuns (pentru LarisaAndreea):

Asta am spus si eu.Si nu degeaba am dat ca exemplu varsta de 11-12 ani.Pentru ca deja unii si-au inceput viata sexuala la aceasta varsta(din intrebarile postate aici). Apoi intreaba daca vor avea probleme din cauza asta.

| Bia2001 a răspuns:

De la 16 ani

Întrebări similare