Legal de la 18 (fara sa patesti ceva)
Iar de la 15 cu acordul fetei (dar daca parintii nu sunt de acord poti so patesti).
De la 12 ani... ce intrebare este asta mai? de la 18 ani, de cand esti major, in mod normal...
Legal? in Romania se face sex si de la 10 ani, ca sa nu zic ca si mai devreme poate.nu cred ca asta e o lege, si chiar daca ar fi nu e respectata.normal,se face sex de pe la 17-18 ani, dar tu decizi cand vrei.
Buna, pentru inceperea vietii sexuale nu exista o varsta anume! Dragostea e un sentiment ce nu are varsta! e o intrebare capcana...sex-ul e sex... dragostea e dragoste! sex-ul poate incepe la orice varsta, in ROMANIA TOTUL E POSIBIL SI NU NUMAI!
18 ani, cand devii major.
Ba copii lasati sexul ca va prosteste mai mult decat sunteti. Apucativa de scoala ca sunteti analfabeti! :-|
In Romania e voie sa faci inca din maternitate. Normal ca la 18 ani poti sa faci cat sex vrei
De la 15 ani e legal, practic poți oricând. Dar dacă să zicem că ești tipă și află mami și vrea să acuze băiatul cu care ai făcut-o până la 18 ani are dreptul.
Depinde cat de mult te manca. 10-12 este o varsta optima, de la 15-16 te gandesti deja la copil, eventual cu un tirist.
ar fi de preferat sa incepi cu un anal, hard-core.
mult succes!
In Romania varsta legala de la care, cu acordul ambelor parti, poti sa-ti incepi viata sexuala este 18 ani, dar totusi, in legistlatia curenta, o farmacista iti poate vinde prezervative incepand cu 15 ani.Ciudat, dar adevarat!
Aha asta ca de la 15 ani iti da farmacista nu stiam la un prieten i-a dat cand avea 14 ani
Tipa/Tipul, nu voia sa stie nici de la ce varsta esti pregatit, nici de la ce varsta e normal si nici de la ce varsta se face sex-ul, voia sa stie de la ce varsta poti face sex fara sa ai probleme. Probabil daca e baiat, are o prietena mai mica si vrea sa isi inceapa viata sexuala insa nu e sigur in legatura cu varsta ei(adica daca afla mami si tati daca va intra sau nu la parnaie), iar daca e fata; ori e doar o curiozitate, ori vrea sa nu aibe probleme, lasati dracu glumele si hai sa raspundem, intrebarea e de mult timp dar sigur alti adolescenti cauta asta si se uita la raspunsuri, deci : conform art. 198, este legal sa faci sex cu o minora daca ceasta are peste 15 ani, iar tipul nu are functie( adica nu e profesor, avocat sau mai stiu eu ce, dar normal un om de genul are peste 25-30 de ani si nu cauta o minora, iar daca face asta e cretin si sinucigas si masochist), acum 100% ok e de la 18 ani, adica atunci parintii nu au ce sa spuna, pentru ca in acte esti pe cont propriu. Un studiu spune ca e normal sa incepi de la 21 de ani, psihic si fizic, alt studiu, ne da peste cap si spune ca poti avea probleme medicale daca nu iti incepi viata sexuala pana in 21-22 de ani, alt studiu ne recomanda, noua, fetelor sa nu facem sex mai devreme de 14 ani, pentru ca organismul nu este pregatit. Eu cred ca depinde de noi, dar varsta normala e de la 16 ani, cred eu, organismul nu e inca insuficient de dezvoltat si e si varsta la care noi simtim nevoia.