Păi depinde şi la ce vârstă doreşti tu.De preferat este să fi majoră ( în orice eventualitate ) dar dacă vrei să îţi încei viaţa sexuală mai devreme poţi să o faci protejat şi nu cred că vor fi probleme.
- Fundăă?
De la 18 in sus. Multe persoane fac greseala sa isi inceapa viata sexuala prea devreme si se cred mature ceea ce nu e adevarat.
Pai la fete este normal ca pe la 17-18 ani sa-si inceapa viata sexuala. De regula baietii si-o incep mai devreme. Nu spun ca toate fetele si-o incep la 17 ani , si-o incep mai devreme unele, altele mai tarziu. Dar fiecare isi incepe viata sexuala la ce varsta vrea, fiecare face ce vrea, dar pe riscuri...
Multi spun de la 18 ani dar e parerea lor, eu zic ca ar fi bine pe la 14-17 ani sau chiar cand iti doresti acest lucru mai ales cand esti pregatita si simti ca trebuie sa faci asta dar sa o faci cu un partener potrivit nu cu unul care te foloseste si te arunca in strada apoi, au fost multe astfel de cazuri, succes.
18:-) si cel mai important este sa o faci cu un baiat care sti tu 100% ca nu vreau doar sex de la tine cu un baiat care sa nu-i fie sexul pe primul loc, ci Tu:-P Bafta
Atunci cand te simti bine si esti pregatita! Fiecare isi incepe viata sexuala cand este pregatit nu exista o varsta anume pentru asta!
Eu as zice... 17 in sus. cea mai potrivita varsa. din punctu meu de vedere.
KattyKatt230399 întreabă:
ladymuzik întreabă: