Bună.
În mod normal după majorat, atunci pot să aibă un "magazin" de informații privind viața sexuală cu bune dar și cu rele!
Pa, pa.
Fao cat de tarziu poti, ca sa nu riste fata sa faca cancer sau sa primiti amandoi vreo boala. In primul rand interesati-va si informativa despre metodele de protejare pentru a evita riscul luarii de BTS si cel mai important sa nu-i faci un plod, ca dupa aia nu mai stii incotro s-o apuci. Hai pa. nb
Eu am INCERCAT prima data cand eram prin clasa a 6-a cu doua vecine, una era prietena de familie si mai dormeam pe la ei si una prietena cu sor'mea (ma invatase un tampit de prieten care era cu 4 ani mai mare). Evident ca nu am reusit, ba chiar o vecina chiar i-a spus masii si m-am facut tare rau de kk, mai ales ai mei - mama a intrat in pamant de rusine, taicameu totusi era destul de mandru . Prima data am facut-o pe la sfarsitul clasei a 9-a, aveam 15 sau 16 ani, ca nu mai stiu exact data. Cred ca la baieti normal e sa o incepi cand ai prima data ocazia
, iar la fete nu stiu, dar daca as fi fata nu as face-o decat cu unul care tine cu adevarat la mine
Ideal ar fi cel putin dupa varsta majoratului la fete.acum nu este o regula fiecare are dreptul la alegere fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui dar stiti cum e capul face capul trage... dupa parerea mea fetelor asteptati cat mai mult cel putin pana la 18 ani pana a fii majore si atunci faceti-o cu cap...nu e nimic prea interesant aveti tot timpul din lume pentru a sta "cu cracii in sus" e o chestie de cateva secunde in care ai o senzatie de euforie si atat si daca mai "prinzi" si un baiat care nu stie sa se comporte e total nasol.asa ca eu va recomand sa aveti grija cand cum si mai ales cu cine!